Alla inlägg den 22 april 2016

Av Mikael - 22 april 2016 18:51

Allsmäktiga svenska personkult gudarna på 2 ben, har total makt över min dator. Dom slutar förmodligen för att dom tror att dom blir ännu mera allsmäktiga om dom fortsätter att störa mig. Dom har ju fått veta att dom försvinner sen, tillsammans med släkt retroaktivt som "1'a pris", men jag förmodar att dom vill bli ännu mera allsmäktiga än så, och väntar på PAPPERS belöning??? Fattar inte vad dom faktiskt håller på med, eller vet om deras existens... Som för mig är lika intressant som en elektron på andra sidan universum.


Dom fattar inte att jag/vi har vunnit på vårat sätt... Vad man än ställer till för mig, spela roll. Jag ska ju behandlas somm skit, så jag returnerar tjänsten och förklarar ingående vilka vi inte står ut med ingående. Det här med förlåtelse. Plzzzz, har du gjort bort dig så har du dragit med släkt i fallet. Jag skiter fullständigt i det... JAg är arbitraty föraktfull och likgiltig inför det faktumet... Sorry....

Man får ju ta att jag ser en hel del som Bio-slagg produkt som inte existerar för mig/oss... Stick till din hörna och stör dig själv...
Av Mikael - 22 april 2016 12:53

http://www.bbc.co.uk/programmes/p03rn05v


http://www.bbc.co.uk/programmes/p03qvjr1 


http://www.bbc.co.uk/programmes/p03ppywn


http://www.bbc.co.uk/programmes/p03krlgz Hjälp för vanligt folk att förebygga brott emot sig själva...


Svensk kommande flygteknik? http://www.theregister.co.uk/2014/03/03/massive_new_airship_to_enter_commercial_service_at_british_dirigible_base/


http://www.bbc.co.uk/programmes/p03j3xbn

VI skulle behöva sparka folk för fullt. Odugliga 1800tals missbrukande byrokrater som tror att text på papper, eller AP-läte får något gjort! http://www.theregister.co.uk/2016/02/08/csiro_says_its_not_firing_scientists_its_rebalancing/


https://youtu.be/TwRhAjO9fsE   

Av Mikael - 22 april 2016 12:26

https://sv.wikipedia.org/wiki/Modersinstinkt


Do You Have the Heroic Gene? - Paul Ekman: https://youtu.be/UEMWk_yvTjw


http://greatergood.berkeley.edu/gg_live/science_meaningful_life_videos/speaker/paul_ekman/heroic_compassion/


Folk lurar väl sig att dom är så här. NÄR DOM I praktiken är det motsatta... Skadat annan människa utan orsak, eller ekonomisk vinning, eller för högre social status, du har ABSOLUT INTE DET! Sluta ljug för dig själv och andra... Du kan aldrig militarisera med behaviourism betingning, in detta så det faller sig naturligt. People are what they are... Man behöver inte vara solo superhjälte... Men man kan tillsammans se till så att idioter inte förstör. Eller har utrymme för att förstöra.


Skrivs en massa trams om det här. AUTONOMA REFLEX SYSTEMET!!! ALLA GÖR SAKER MOTORISKT I SEKVENS AUTOMATISKT! = INSTINKT KONCEPTET! OCD = INSTINKT! ÄR BARA EN DEFINITIONS FRÅGA!


ANKNYTNINGS TYP = INSTINKT = MEDFÖTT!!! ÄR UPPENBART ATT SE ATT ALKOHOL ELLER DROGER INTE TOTALT FÖRÄNDRAR LATENT BETEENDE. FÖRSTÄRKER ELLER FÖRMINSKAR.


VÅLD INDOKTINERING, PÅTVINGAD HERDMENTALITY OSV... Det förändrar beteenden. BLI BARNVAKT ÅT EN VUXEN PERSON SOM VÄGRAR ATT TA HAND OM SIG SJÄLV!! VEM FAN VÄLJER DET I FÖRSTA HAND??? Vad ska du bli när du blir stor? PASSUPP SLAV OCH EN HJÄLPLÖS PERSON!??? JAG TYCKER OM NÄR HAN/HON MISSHANDLAR MIG FYSISKT OCH PSYKISKT! Inte troligt va.


Om du vet att du är ett jäkla DRÄGG = ISOLERA DIG FRÅN ANDRA SJÄLV! Du gör hela jäkla omgivningen SJUK!!!

Av Mikael - 22 april 2016 07:23
Av Mikael - 22 april 2016 06:52


Brandsäkerhet: https://youtu.be/ZlH78Tm_oUk (lite skoj n)


IT-Säkerhet: https://youtu.be/4SO5coQiCTQ Men jo, är ju faktiskt allas ansvar att lära sig att skydda sig på ett bra sätt. Helt omöjligt för myndighets personal att göra sitt jobb om ingen hjälper till dom. Att vara försiktig själv, räcker faktiskt långt. Såg sammandraget av säpo 2015 året. Dom såg minst sagt härjade ut de stackarna.


Men jo, Svarta modellen = en av mina favosar     


https://youtu.be/R4VJyfCcOJc

http://www.svenskalag.se/dfkvarmbol (fick i brevlåda    = inte reklam, som jag håller med om hehe. Vissa regler ska man bryta efter eget omdömme).


http://www.anglarnaskok.se/  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards