Senaste inläggen

Av Mikael - 9 december 2016 22:49

Även om jag har fått en massa svar för min egen del, så finns det en massa otillfreds ställande frågor kvar då.


Just när det gäller sjukskrivning/ersättning så har jag hela tiden vetat om att jag inte är korkad, psykiskt sjuk aka galen. Adhd diagnosen ställs av psykiatri, som leder till att man i praktiken är en psyk-patient. Vilket jag hela tiden haft svårt att förlika mig med. Inte pga att jag inte tycker at diagnosen hör hemma där, utan för att jag vet att det inte stämmer på mig.


---> Jag har inga depressioner, ångest attacker, mano-depressioner eller andra psykotiska problem. <---


Till psykiatri o läkare så har jag sagt att mina problem är ekonomiska främst. Idag så blir jag fysiskt sjuk av människors yttre påverkan av mig, vilket leder till begränsad försörjning.


Skulle jag ha 25 mille på kontot, så skulle dom inte höra av mig någonsin mer. Jag vet mina begränsningar idag, samt möjligheter.


Det stämmer ju idag. Men fick total kortslutning av Allt. Nånstans så släppte jag på spärrar och sket i allt, som alla andra. Vilket bidrog till att eskalera det. Fortfarande irriterad att jag bab'lat teologiska grejjer. För min del, så skiter jag totalt om monster apa hamnar i ?Helvetet? Jävla dårar. Men whatever... Är noll förvånad av behandling, eftersom jag tillskriver inte andra Moral-etiska normer (vilket har varit problemet säkerligen) Väldans fluid i takt med omgivningen. Total idiotiskt. Men vad säga - Edgar suit (kropp) är skit, under vissa förhållanden. Är ju bara att sucka o acceptera... 

Av Mikael - 9 december 2016 22:42

Det finns en massa fin pedagogik och neurologi forskning om detta. Men det vill man ogärna ta till sig i Sverige. Är man annorlunda, så ska det klassas som onormalt och nedkämpas på alla sätt möjligt av myndigheter.


Antiintellektualism, uppfattning som omfattar en misstro på människors möjlighet att med förståndets hjälp finna lösningar på teoretiska och praktiska problem utan istället betonar betydelsen av vilja och känsla, klassursprung, ras, drifter, instinkter och i vissa fall religion.

Antiintellektualism var ett framträdande drag i bland annat primitivism, populism, leninism, stalinism, maoism, nazism och olika fascistiska riktningar. https://sv.wikipedia.org/wiki/Antiintellektualism


Sig hell, era snillen   <--- Vilket jäkla Narcissist skämt det är av någon som lurat folk. Detta med projecering, att man ska Titta på andra och leva genom dem. Farsan special var -Jag idrottar (tittade på andra som rörde på sig, på Tv). Leva genom andra är ett samhälls koncept.


Låter förjävligt om man har GEHÖR!Stackars mina öron. Säger ju inget om hans förmåga eller hur det låter? Men för mig så bearbetas det yttre audiotiva stimuliet till något otäckt. Att folk slösar egen tid på det där - Vi lever i relativ frihet att slösa bort egentid. Men inte andras. Förra årets vinnare, har jag inte hört ett jota om?Av Mikael - 9 december 2016 22:39


Era kretin-idiot apor     Skulle jag vara som er = Skulle instant döda mig... Vilket jävla ÖDE!

Av Mikael - 9 december 2016 22:35

Jag har ingen aning om hur jag idag ska ta en genväg runt detta, om jag inte ska behöva vara packad eller berusad på något annat sätt. Nedsatt perception och och intuition är den enda medicin emot detta. http://mirhepo.bloggagratis.se/2009/12/09/2275863-stressorer/


http://personalitygrowth.com/extraverted-sensing-se/ Tillsammans med en massa andra faktorer som är lustiga. (påminnelse för mig, att koka ihop förklaring åt mig sen). Är besvärligt, men latjo.

Av Mikael - 9 december 2016 21:55

Dom är de som skött sig exemplariskt för mig. http://elaineeksvard.se/blog/2012/07/19/forsakringskassan-ar-ett-skamt-slingrig-byrakratisk-och-diffus-retorik/


Faktiskt så är det individen/handläggaren som isåfall är dålig. Jobbade som hyrpersonal ett tag. För att jag inte ville släppa allt och hajka ut i vildmarken på något fylleparty på ö? på någon helg tror jag, så lät det att jag var oflexibel - Bad dom att dra åt helvete.


Borde ha bett fler att dra åt helvete. Förmodar väl att Arbets platser har blivit emo outlett för mig? Knepiga idioter till chefer som behandlar personal, det pallar jag inte med - Men wtf - Bara att säga upp sig och sluta gnälla. Verkar vara gnällspikar överallt, så skriker som baby grisar om sina jobb o löer, och problem i allmänhet. White people problem (som faktiskt är relevanta). ÄR INTE ART AV PROBLEM, utan har individen reagerar och hanterar problematiken. Är ju bra om omgivningen inte drabbas sekundärt av ens problem då.


För egen del så gillar jag kontrollerad arbets narkomani m en bra dos med realistisk perfektionism. Har ju haft omöjliga krav på mig själv, vilket som Emotionell soptunna till sinnesrubbade dårar, och narc-scapegoat m.m, gör väl det relativt lätt att förstå mekanism och orsak till.


Personligen idag så tycker jag att jag enbart har umgåtts med bio-sopor på 2 ben. Har sagt till omgivning i 25-30 år, att jag accepterar till fullo (vilket jag verkligen har gjort, och det som fått trista konsekvenser för mig), vilket säkerligen har reflekterats i deras beteende, genom att dom har blivit mera av Crazy som dom är? Förväntan att folk skall vara normala i en socialt accepterad ordning tillsammans med andra, är väl med definition. Jag förvånas inte av något beteende, eftersom jag har haft fullt av galningar omkring mig. För egen del. Jag känner fan fortfarande ett sting av skuld för en stackars skalbagge jag råkade ha ihjäl 2008, (hade ju varit praktiskt om jag glömt det lol). Sa Åååhhh stackare, till skalbagge o mig själv då, och trodde det skulle sitta i minst 1 vecka. Dyker upp då och då.


Snacka om horror lol =>Blir psyket i 2 veckor för mig   ifall det inte är under specika förutsättningar, eller jag är totalt slutkörd av omgivningen.


Nåja. Är ju nice och ha fått igång fingrarna till att göra symetrisk symbolik - https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_alphabet (Funtar säkert på att Köra runskrift sen lol) - Skulle vara kul.


Är nice att känna helhets mässigt, ett Rungande -DRA ÅT HELVETE! till hela omgivningen. Man kan inte påstå sig att ha Trygg anknytning ifall man bibehåller emotionell attachment till idioter som har tidigare förstört för en. Svenska myndigheter har varit notoriska as emot mig sen barndom. Det är ingen som tvingar dom att jobba där. McDonalds söker personal också... Samma med nasse kyrka. Snacka om ONSKEFULLT arv. Är ju en jäkla satanist organisation att representera. Man hackar på SD och deras bakgrund i 1980talet. Men sve kyrka är ju likadan = Svensk praxis.


Att vi har socialt skyddsnät, är ju en sanning med modefikation. Kan inte låta bli att komma ihåg, en berättelse från en kvinna som blivit brutalt nerslagen. Över ett år senare som hon första gången, klarade av att gå utanför dörr, relativt hårt ångest medikerad = Vimsig. Hon vart tagen för Raglande fyllo och ett hot emot allmänheten av några snutjävlar, som brutal misshandlade henne och tvångsomhändertagen för fyllecell. Hon fick ju upprättelse sen.


Att det är mer än 1 polis som är ett fyllo själv, eller med knepig problematik. Har jag fått svart på vitt. Problemet är väl att Alla/majoriteten är ju inte så, men dom får ta smällen för crazy kollegor. Sen knepiga potentiella mördare som representerar dem "Dom angående anstiftan till mord" http://www.sodertornstingsratt.domstol.se/Om-tingsratten/Nyheter-och-pressmeddelanden/Dom-angaende-anstiftan-till-mord/ - Planera mord på familj, är även ett brott. Eye of the beholder - Om massmedia filar på fasaden = Blir hjälte. Att all moral-etik är totalt arbitrary och random, beroende på vem du frågar. Har jag märkt praktiskt hela livet. Har själv blivit kokt i huvudet av omgivningen (ett vetenskapligt faktum, som jag kan motivera väldigt grundligt idag - Men palla...)


http://www.svt.se/nyheter/inrikes/detta-har-hant-skandalen-kring-stjarnkirurgen-paolo-macchiarini = Spela roll om lite idiot apor strök med? Den 2 september meddelar KI:s styrelseordförande Lars Leijonborg att han avgår. = Problem löst...


Dom avgick också =>Vad ska man säga. Jag fattar till stor del, historisk orsak till varför mitt liv blivit som det blivit. Är ju tacksam samtidigt för erfarenheten, iom att det ger ju för mig en unik inblick och egen förståelse. Är ju svårt att låta bli att vara mig själv, hjälpsam med compassion. Men det känns som den funktionen är lite mer specificerad idag. Idiot crazy som vill må dåligt, och vill att omgivningen ska må sämre, kan dra åt helvete.

Av Mikael - 9 december 2016 17:03


Samt vid rätt tillfälle så =>Crazy rage emo-apor = Står jag inte ut med...


Klokhet =>


+

och


Ihopslaget till en, så har man kul umgänge   

Av Mikael - 9 december 2016 16:19

För mig, förmodligen pga infj, så är smalltalk och annan liknande kommunikation, meningslös som utfyllnad av tiden.


Fick hjälp med en sak, av en man inom kommunen. Hans uppgift är klar, och om det inte är absolut nödvändigt, så undviker jag onödig kontakt. Han skickade en extra tid, för att ?Surra? om hur förloppet av syftet, ligger till. Om vi träffas så är slutresultatet att 2 timmar av mitt liv försvinner bara, helt meningslöst. Social interaktion för den orsaken, eller reasureance är inte riktigt jag. Jag försäkrar mig själv, på min egen tid. 


Jag låter förmodligen bli att träffa honom, inte för att jag ogillar han, eller andra. Men jag kan inte förmå mig till att delta i aktivitet helt utan målsättning. Vanligtvis när jag drabbas av små paradoxala dilemman, omgivningen har hittat på någon, fiktiv orsak att umgås. Så hjälper jag till att utöka orsak till meningslös aktivitet. Vilket är kontraproduktivt för mig, för det riskerar att leda till resentment, även om det är osannolikt med mig, men substitut för det hos mig.


Att jag har problem med att vilja förstå omgivningens logik. Är nått jag har trasslat länge med. Fortfarande idag, så är jag lika emotionellt omotiverad att förstå meninslösa och ?idiotiska? resonemang för att göra saker. För mig så krävs det ett kontinueligt hållbart domino resonemang. Vilket är orsak till att det tar så lång tid för mig att ta en binär och svartvit ställning inför något.


Well, för att byta ämne, fast stanna inom denna kategori, a chocker. Har faktiskt kommit fram till Primärorsak till min egen reaktivitet till individers specifika beteende. Som har fått omfattande konsekvenser för mig. Borderline fitthoror ställer till det, med sitt jävla drama, en fitta som dom inte kan hålla i byxorna osv. Meningen med livet för dom är att skapa psykosociala reaktioner själva som dom kan förhålla sig till.


Gärne trött på dom, och tycker dom behöver en ap-skötare. En jobbig feature hos mig, är att jag har anpassat mig så pass till omgivningens moral-etik, utan att jag själv har märkt hur det påverkat mig till fullo. För mig som Infj empath som vuxit upp i den miljö som jag har gjort, vilket har varit optimal för att finslipa mina egenskaper. tyda non verbal communication och emotionell affekt hos andra. För mig så är hela omgivningen Borderline (proaktivt emotionella emot omgivningen - Pga NVCommunication leakage), vilket dom är omedvetna om. Majoritet som jag känner till, är social-kulturellt betingade från barndom, bland annat med skolbetyg (behov av annans goda omdömme, för att bli bekräftad som fungerande). För mig är det idioti...


Som liten hade jag enbart mig själv att förlita mig på, eftersom social identitet vart Scapegoat för hela omgivningen. Vilket jag säkerligen är delaktig i, även om jag inte riktigt har förstått hur, till fullo, tidigare. Har ju förstått att ifall omgivningens boundry setting, vore mer försiktig, avvaktande, respektfull och icke dömmande initiallt. Så hade det varit en psykosocial miljö som jag hade hanterat bättre. Officiellt så är det social praxis att alla skall vara så, men det är utopisk önsketänkande. FAKKING RETARDED FYLLEDRÄGG SOM RAMLAR ÖVER OMGIVNINGEN OCH INTE KAN STYRA SINA BEHOVS IMPULSER = PARASIT APOR   


Med det lilla emo-utbrottet, så ska jag väl summera. Att jag skall vara en ovillig faktor i andras verklighet, det ställer jag inte upp på längre. Detta med objektiv perception från en annans perspektiv, kan man glömma från omgivningen. Inte mitt problem om andra är begränsade och deras liv är egentligen skit, pga dem själva. Alla etanol gusslers - Man får hoppas att alkohol halt är tillräckligt hög, så man kan flippa en tändsticka på dom, så dom antänder = Good riddance  (emotionellt frustrerande expression) Är ju inte kemikalie intag per'se, som är huvudproblemet, utan en massa andra personliga faktorer. Som dom inte kommer undan.


Nåja..........   

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards