Senaste inläggen

Av Mikael - 12 december 2016 04:25

Är man inte så här 24/7 =>Så lyser jag med min frånvaro sannolikt. Alternativt knepar tillbaks...   

Av Mikael - 12 december 2016 03:55

För 90-100 år sedan så påstod ju svenska forskare att man hade fakta och bevis för att Samer, Finnar och svarta m.m var genetiskt underlägsna den vita ariska rasen. Samiska ungar skulle behandlas som vildar iom att dom var vildar enligt svensk uppfattning.


Barn tvingades med ---> polismakt att leva i total dödsläger missär, där vissa dog. http://mirhepo.bloggagratis.se/2010/01/07/2378515-gener-orsak-till-vad/


Någonstans så har jag på känn att jag alternativt egentligen inte gillar dom (organisationen...) speciellt mycket?!   


Vet ju att jag omvärderar saker per automatik, då och då. Men är väl som med andra sve myndigheter. Fattar att all kontakt med dem, har lett till försämring för mig... Det gör en Epiriskt reserverad och realistisk. Lägger inte över ansvaret på sve myndigheter för mig uppväxt, vilket helt är *familj's* orsak (påminnelse att dom kan sticka åt helvete - horfittor). Får ju skylla mig själv att jag föddes där, och sen var förstörd, så jag drabbade mig själv med det jag gjorde efter +18år... Vad ska man säga.


Är väl synd att jag inte glömt bort hur alla ser ut? Emotionellt neutral inför det. Vet inte vad jag ska tycka egentligen. Känner väl igen, alternativt 3? el nått sånt, av alla. Hade varit nice att glömt en Finn-kärrig från 5'års ålder... Men spela roll. Snacka om hårddisk rensning. Nåja 


Kommer ihåg grejjer där bara jag är med. Är väl bra att jag har varit själv relativt mycket. Trista grejjer/ögonblick som jag kommer ihåg som det hände 5 sekunder sen. Varför? Morgon efter Olof.P och nio-elva. Fattar inte varför men nått slant i huvud båda gånger. Folk är så himla vettiga emot varandra. Jäkla rabies apa som är galen som art... ???

Av Mikael - 12 december 2016 03:40

För mig att läsa gammalt. Märker ju att det är jag, men endå inte. Har tappat en hel del på vägen. Viss kunskap, vilket gör mig förbannad, men vad göra. Kan inte påstå att "mitt gamla liv" känns som mitt faktiskt. Även om det är det. Men lite för ??? ........


Fungerar annorlunda med cPtsd'n och socialt på vissa sätt, tillsammans med annan gojja. Viss del så kan det, delvis emotionellt förankrat, bero på total Emotional detachment från all gammal gojja. Snacka om att jag fick kortslutning förra året   - Dont give a fuck... Borde fått det för evigheter sen. Jävla hjärnskadade dårar omkring mig från start... Hela fakking högen, av idioter som jag kommer ihåg. Tycker personligen att det räcker att empatisera med deras idioti. Blir ju uppenbarligen totalt knäpp av psykfallen...


Känns som att jag för min egen del, idag har en helt annan helhetsbild. Eftersom att knäppgökar är så stereotypiska i sitt beteende, så är det väl kanske inte så svårt att fylla i luckor. Är väl bra att jag kommer ihåg det jag lärt mig om minnet och vittnes skildringar. Kan inte lita på sig själv, det är helt givet. Men det funkar för mig. Skyller det på Infj personlighet?! Så har jag förklarings förankring.

Av Mikael - 11 december 2016 20:34


<---Såg direkt att det itne gick så bra vid ca 2.40
Av Mikael - 11 december 2016 18:07

Att inse att majoritet av människor jag haft omkring mig är =>Men är väl en nyttig insikt?!   

...

Av Mikael - 11 december 2016 07:56

Av Mikael - 11 december 2016 06:07

http://docplayer.se/1588319-Wender-utah-rating-scale-wurs.html
http://www.ptsd.va.gov/professional/PTSD-overview/complex-ptsd.asp
1. Jag var rastlös och överaktiv, var alltid på gång https://en.wikipedia.org/wiki/Hypervigilance
2. Jag var rädd för olika saker = Tyvärr inte... https://www.reddit.com/r/entp/comments/4rdgbf/the_description_of_the_scout_mindset_at_the_end/
3. Jag hade svårt för att koncentrera mig och blev lätt distraherad = Executiva/Kognitiva funktioner är nedsatta vid kronisk stress.
4. Jag var ängslig och orolig = Hypervigilans och tidig erfarenhet av fysiskt våld, resulterade i viss konkret bevisad förväntan om omgivningen. Familj som försöker t.ex strypa, kväva en, får en att hajja till. Tillsammans med en massa annat. Hajjar att dom/crazy är självlösande problematik. Men Emotionell impuls att hjälpa dom på traven ner i avgrund, tycker jag att jag kan kosta på mig... (Vilket jäkla skit test för den delen)
5. Jag var ängslig och orolig = Hpa axel i fientlig miljö, där man drabbas med gämna mellanrum av diverse hostile handlingar emot en, resulterar i att man fungerar som man ska...
6. Jag hade svårt med uppmärksamheten, jag dagdrömde mycket = Detta är intressant. Infj external sensing SE, tvångkör systemet och overridar andra kognitiva funktioner för oss. Tillsammans med Hypervigilance (måste vara beredd på att omgivning kan få psykos spel), och dissociativa funktionen för Infj, och cPtsd patienter i allmänhet. Blir vad det blir...
7. Jag hade kort stubin och brusade lätt upp = Obefintlig. Pga psykotisk våldsam familj och omgivning. Har praktiserat "Gray rock" metod sen liten ålder...  
8. Jag var blyg och känslig = Sensitive (med sinnen är inte samma sak, men uppenbarligen. Märker tydligen objekt ute i rymd och en massa annat utan zoloft lol). Reserverad, privat osv som Infj personlighets typ, gills inte. Nyfikenhet tar över. Men beror på emotionell utbrändhets grad. Social fobi diagnos på mig, är rena skämtet lol.
9. Jag hade ofta temperamentsutbrott och blev plötsligt och utan förvarning mycket ilsken = Inte tillräckligt tydligen. Gray rock beteende tillsammans med Infj beteende, är vad det är. Övar på mer agro...
10 Jag hade svårt att avsluta påbörjade aktiviteter, att fullfölja det jag tänkt mig från början = Uppenbarligen inte...  Att man blir stoppad räknas inte... Att ha hjärna i detta land är näst intill olagligt...
11. Jag var envis och viljestark = Lever fortfarande, och trycker ner kunskap i halsen på folk, så jag figure att ganska så mycket? Handlar ju om personlighet, till en massa andra motiverande faktorer.
12. Jag kände mig sorgsen eller ledsen, nedstämd eller olycklig = Har problem motsatt med detta som Infj... Framförhållning positiv funkar för mig. Är road av ingenting heller. Borde realistiskt vara det över min situation. Självklart efter normala motgångar, så i realistisk grad.
13. Jag var vild, oförsiktig, "ofta med i olika hyss" = Mythbuster stil, på med hjälm. Även om jag har varit lite väl förhoppningsfull. Men beror ju säkert pga optimisten i mig. Klantig som få, utan tvekan. Men bara 1 gång... Tillskriver det till Scout mindset.
14. Jag var missnöjd med livet, tyckte inte det var roligt = Är hopplöst oförskämd och tycker otroligt mycket är hysterisk kul och konstruktivt. Extrapolerar massvis och för över till annat.
15. Jag var olydig hemma, stretade ofta emot, var oförskämd = Narcissist family dynamics... Har alltid haft problem att inte reagera på det. Kostar massvis, men kan inte låta bli att hacka på psykfall.
16. Jag hade låg självkänsla = Trots att korkade psykfall har varit på mig hela livet, så vet jag vad jag kan själv. Har försökt att fördumma mig med flit för att passa in... Idiot hjälpsam... <--- Anser inte att det finns ett bra sätt att definiera. Infj-idiot... Here to help lol. Men nja, inte speciellt.
17. Jag var retlig och irriterad = Definitivt för lite. Korrigerat det sista året, tillsammans med framåt. Kan nog inte låta bli att initiallt impuls skratta om man krossar planeten. Good riddance idiot apa :)
18. Jag var utåtriktad, social och vänlig mot andra = Odrägligt mycket i personkontakt. Infj sjuka det åxå tydligen lol. Tycker själv att jag bemästrar en hel del sociala situationer och är flexibel till social novelty standard. Även om jag försöker nöta bort det idag.
19. Jag hade svårt att hålla ordning, var rörig = Är det med flit så räknas det inte. Men väldans strukturellt och kronologiskt organiserad...
20. Jag hade snabba och kraftiga humörsvängningar = Som flatline heart monitor lol... Gray rock survival. Tillsammans med att det krävs mycket och specifikt för att göra mig upprörd. Inte som Crazy som blir agro av allt möjligt... Vilka dårar...
21. Jag var arg = Reaktivt emot omgivning, simmering långsiktigt... Är en massa annat samtidigt så det varierade väl. Inte underligt med Norman Bates omgivning... Men inte alls, i förhållande till vad jag borde. Snabb tar igen det idag lol.
22. Jag hade gott om kompisar och var populär = Normalt. Oturligt nog. Infj socialt kompetent... Det drabbar en själv.
23. Jag hade bra ordning på mig själv och mina saker = Infj o saker verkar inte vara en match lol, men Cluster B omkring sig = en bonus iom att andra ska inte ha någonting. Är väl en delorsak att dom är så agro emot mig. Har allt viktigt i huvudet.
24. Jag handlade först och tänkte sedan, var impulsstyrd = Infj stereotypisk...
25. Jag var omogen för min ålder i vissa sammanhang = Med tanke på hur norm var/är - så säger jag gladeligen -Jajjamensan, även om det var svårt att följa normal mänsklig utveckling.
26. Jag kände ofta att jag hade gjort fel och ångrade mig = Narcissist scapegoat, är vad det är... Man ska empatisera med det stackars psykfallen ju. <--- Idiot social norm...
27. Jag hade lätt att tappa kontroller över mig själv = Se ovan... Inte ha evigt tålamod med crazy omkring sig, rena dödsfällan iom att dom försöker ta livet av en då.
28. Jag tenderade att agera ologiskt eller vara irrationell = Inte mycket va... Infj/tj rationell... Rättade mig efter yttre omständigheter, som jag gör idag också. I praktiken så anser jag just idag att det är totalt ologiskt. Logiskt = DÖ ERA GALNINGAR :)
29. Jag var inte populär bland de andra barnen, hade svårt att dra jämt, vänner tröttnade fort på mig = Motsatt normalt
30. Jag var klumpig och hamnade ofta utanför i idrott, gymnastik osv. = Infj/Se visuospatial/kinestetisk - Inte mycket va :)
31. Jag var ofta rädd att tappa kontrollen = Inte mycket va... Realistisk i bedömning av kontroll. Crazy omgivning omkring sig, så är det meningslöst att försöka micromanage andra när det inte är möjligt.
32-40 = Infj...
41 - 49 = Stressrelaterade och socioekonomiska/psykosociala självklarheter.  
50. Jag var för det mesta duktig, lärde mig fort = Infj särbegåvning...
Resten är bara strunt. Se till den ovan. Samt scapegoat för hela omgivningen.

http://narcissisticbehavior.net/narcissistic-victim-syndrome-a-new-diagnosis/ <--- Lär sig någe nytt varje dag om man vill...


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards