Alla inlägg den 25 april 2016

Av Mikael - 25 april 2016 11:44

Lilith Quantum Entanglement Soul Royal line... Inte undra på att ingen vill lyssna på en egentligen...


Bättre att hitta på FEJK!

Av Mikael - 25 april 2016 10:50

Det lustigaste Biotechnologiska Marvel =>



Vilket man gör allt för att döda. Man made tech i all ära. Men serious. Kan klara mig utan om det är på bekostnan på allt liv... Verkar ju lite konstraproduktivt att FRÄMJA PSYKOTISKA CHERUB MÄN! TYCKER MÅNGA MÄN ÄR RIKTIGT PERVERSA FAKTISKT! ENLIGT MINA MÅTT! MEN DET ÄR JU BARA MIN ÅSIKT!


DOM KOMMER JU NÅGONSTANS IFRÅN = KVINNOR = VILKET MAN KAN DRA VILKEN SLUTLEDNING OM MITT TYCKE AV DOM SOM STÖDJER DESSA MÄN? OCH GÖR ALLT FÖR ATT FJÄMJA LILLE KERU'KUNGENS TILLVARO PÅ ALLA ANDRAS BEKOSTNAD!

Av Mikael - 25 april 2016 10:47

Klarar av att skudda oss emot Solsystem väder och saker som far runt! Vi har kirrat teknologi som Kan utrota planeten som simulerar ett KOMET nedslag! KANON STRATEGI!! MASTERS OF UNIVERSE PÅ ATT UTROTA ER SJÄLVA!!


1'a pris till er!


Av Mikael - 25 april 2016 10:39

Har försökt att planera för hela livet sen säkerligen +7-8år gammal, har ju verkligen legat mig i fatet. DET ÄR JU TOTALT IDIOTISKT ATT FÖRSÖKA HA FRAMFÖRHÅLLNING OCH MÅLSÄTTNING! I LANDET "ALLA SKALL VI VARA INSTUTIONERADE OCH FÖRLITA OSS PÅ LEDAREN" LANDET! SÄGER DOM ATT DET INTE ÄR NÅGON FARA TROTS ATT DU BLIVIT AV MED ARMAR OCH BEN! SÅ ÄR DET SÅ!   

Av Mikael - 25 april 2016 10:05

Vi har ju en massa Tyska influenser i sverie. Trots att det är ett land som är MINDRE än 100år gammalt. Är inte det som att lära sig av DAGIS BARN istället för VUXNA???


År 1919 bildades Weimarrepubliken, den första tyska parlamentariska demokratin.

Den stora depressionen i början av 1930-talet drabbade nog Tyskland hårdare än något annat land i Europa. Landet drabbades inte bara av ekonomiskt utan även politiskt sammanbrott. Motsättningarna blev allt extremare och våldsammare, vilket också fick många att tappa tilltron till den fortfarande unga demokratin.


https://sv.wikipedia.org/wiki/Otto_von_Bismarck Gjorde om Warlord feudal stater till en nation. Lite grann som Afrikanska förbrytar grupper som härjar och har tagit över områden?! Till ett nytt land. Det gick ju som det gick.


När Europa http://memory-beta.wikia.com/wiki/Badlands vart organiserat. Så skulle ju dom visa framfötterna, och visa att dom var minst lika duktiga som alla andra...   Happy days...


Detta banade väg för Nazityskland (1933-1945), den period då Tyskland leddes av Adolf Hitler och hans Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet (NSDAP), som snabbt efter maktövertagandet 1933 etablerade en enpartistat och diktatur, som redan den 21 mars samma år satte upp det första koncentrationslägret i Dachau för politiska fångar. I sina maktambitioner att expandera till det Stortyska riket, startade Nazityskland andra världskriget 1939. Under kriget erövrade och ockuperade Tyskland till en början stora områden både i Europa och Nordafrika. Nazisterna förföljde och mördade miljontals judar och andra minoriteter i Förintelsens slutgiltiga lösning. Trots alliansen Axelmakterna med andra nationer, främst Italien och Japan, besegrades dock Tyskland 1945 – cirka 8 800 000 tyskar dog under kriget 1939–1945.


Osv... Man har ju nu 100år senare GLÖMT ALLT DETTA!! OCH HELA EUROPA SADLAR OM TILL RASISTER IGEN ORGANISERAT, Precis som det var med England, Frankrike, Italien, (Tyskland), Spanien osv... För 100år sen. Tyskarna hade istortsätt inget orginellt själva och snodde hejvillt av andras kulturella, och politiska bakgrund. Dom gjorde som resten AV JUDE HATAR europa (lustigt att Kristendomen hade sin JUDE profet Jesus så mycket...), eftersom en Nation i ressession behöver ju kapital att finansiera Reformer. = Kan ju vara ett tips för dom i sverige som är så = sikta in er på att HATA och marginalisera en GRUPP MED KAPITAL! Inte stackars utblottade Flyktingar = Ingen vinst i det...


Historiskt så har rasist reform politiker slagit ihjäl alla med hjärna = dom har förlorat ganska så snabbt för folk som bara kan gå på RAD = Stimulerar inte tillväxt. Endå så fortsätter man att marginalisera och ta livet av folk som kan genomföra positiva förändringar, samtidigt som man främjar anti intelektualism och okunskap. Trots att man vet att det är FÖRÖDANDE FÖR LÄNDERS EKONOMI OCH STABILITET! Man kan ju vara proaktiv emot detta, och tvinga bort dumskallar som bara främjar Stenålders AMISH ressessions samhälle.


Idag så har en HISTORISK HÄNDELSE SKETT. TEKNOLOGIN har gått om gemene man, och vanligt folk klarar inte av att förstå ny teknologi och hur den är sårbar. Eller gör alla sårbara. Kommunikativt så är ju KATASTROFEN ett faktum. Finns inte en enda person som går säker emot brott, om du inte gömmer dig i norr ute i skogen och LEVER på rötter och bär. Radio, Tv, VCR och bilar fattade ju alla hur det fungerar. MEN INTERNET, DATORER, SMARTPHONES = INTE MYCKET VA!!! NI KAN LIKA GÄRNA TA UT PENGARNA FRÅN EGET KONTO OCH KASTA PÅ TORGET NERE PÅ STAN = ERAN SÄKERHET! ISTÄLLET FÖR ATT TA ANSVAR FÖR EGEN SÄKERHET = SÅ SKYLLLER NI PÅ ANDRA, ÄVEN FAST DET BARA DRABBAR ER SJÄLVA = KONSTRUKTIVT! TIPS = SLÄND DATOR OCH SMARTPHONE, ÅTERGÅ TILL ANALOG STATLIG TV och FAST TELEFON. PLUS BETALA RÄKNINGAR ÖVER DISK! TJACKA SÄKERHETS DÖRR! STANNA INOMHUS EFTER KL 19:00 på KVÄLLEN. ANVÄND ALDRIG NÅGOT SINNEFÖRÄNDRANDE SÅ ATT DU ÄR PÅ DIN VAKT EMOT FÖRBRYTARE!!


ATT VARA ETT VÄLVILLIGT BROTTS OFFER SOM ÄR HELT HJÄLPLÖST! VERKAR INTE SÅ KLYFTIGT! INTE HELLER ATT GÖRA SINA UNGAR TILL DET HELLER!??


Jag är säker på att Varenda en av sk Monoteist troende egentligen skiter i hur det ligger till egentligen med Teologi.. Bara det främjar dem, så duger det. Religion är ett VERKTYG ATT ANVÄNDA EMOT ANDRA! Thats it! = DÄRFÖR JAG INTE GILLAR DET! LÄS HISTORIA = SÅ BLIR DET FAKTUMET UPPENBART!


SEKULERADE LÄNDER ANVÄNDER FILOSOFISK RETORISK IDEOLIGI FÖR ATT TVINGA IGENOM ÅT SIG SJÄLVA! VAD MAN KALLAR DET = SAME SHIT ENDÅ!


Majoriteten vill ju höra att "MENINGEN MED LIVET" ÄR AT SKO SIG PÅ HELA OMGIVNINGEN OCH PÅ DERAS BEKOSTNAD! DET FINNS JU REGLER SOM RÄCKER FLERA GÅNGER RUNT PLANETEN, FÖR ATT RÄTTFÄRDIGA DITT SVINIGA BETEENDE! OCH DOM SOM EGENTLIGEN INTE HÅLLER MED, ÄR FÖR UTMATTADE AV ALLA HEMSKHETER FÖR ATT ORKA BRY SIG = GENIALISKT SYSTEM IDAG!!


NK (FÅR MAN JU INTE SÄGA) KAN PAJJA PLANET KOMMUNIKATION HELT SOLO. UTAN ATT BRYTA REGLER! MER ÄN SÅ TÄNKER JAG INTE SÄGA. MEN DET ÄR ETT VÄLKÄNT FAKTUM!


STOPPA HUVUD I SAND OCH RÖSTA PÅ RASISTER SOM VILL FÖRDUMMA BEFOLKNING OCH ISOLERA = FUNKAR JU INTE! MEN ENDÅ SÅ HJÄLPER ALLA TILL ATT TA SJÄLVMORD! FÖR MAN ÄR JU "SMART" DÅ!


GDR SOM ÄR den nation som den är idag sen 1989? FIRADE 500års ÖL DAG??? WIIII! GRATIS

Av Mikael - 25 april 2016 07:52

Vilket egentligen är privat. T.O.M det har man tvigat av mig... Så finns inget mer att hämta här, movealong... Är väl lite mer sanningshalt i min sanning enligt mig... Stuntar fullkomligt i folks ställningstagande åsiktsmässigt, så länge jag Sliter hara PSykos vaneföreställnings skiten dom peddlar... Eller tvingar på en med alla medel. Stenkastar tävling är inte konstruktiv vid en viss gräns som sagt...


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards