Alla inlägg den 7 september 2016

Av Mikael - 7 september 2016 04:21


MAssa bra info   Undrade om LÖSS i sminket?


Av Mikael - 7 september 2016 04:09

Ser ut för andra? lol...


Men Fröken Teal Swan = Självlärd och orginell http://www.utbildning.se/kurser/tri-psykologi/traumaterapi-422900 vilket är latjo och positivt, eftersom folk tar till sig lite olika ...


SVENSKA KRIS OCH TRAUMA CENTER (en jag hade kontakt med) JOBBAR INTE ALLS MED ANKNYTNINGS TEORIN (2015) Vilket lite är som amatörerna ala Alkis (Statliga social-tanter aka AA arbetare) som inte vet vad dom gör, tillsammans med lokal psykiatri = HELA HÖGEN ÄR SOM EN BILLIG KAROKE AFTON!


Finns ju uppenbart GRATIS UTBILDNINGAR I NÖDLÄGA = INGA TRAUMA TERAPEUTER PÅ 200MIL??? ATT DOM FÖR LÖN ??? ETT MYSTERIUM FÖR MIG = FÖR DOM GÖR INGET AV DET SOM DOM SKA = VILKET JAG HAR POÄNGTERAT TILL SVE MYNDIGHETER i +1år... FÅTT ETT MORDHOT m.m än så länge...     


32 år bara = OTROLIGT IMPRESSIVE     https://sv.wikipedia.org/wiki/Teal_Swan Att hon gör det på ett Snäll icke forcerande sätt - Kirrar rörelse... = HEMSKT OCH SEKT MAN SKA AKTA SIG FÖR!


NARCISSIST SOM ÄR AGRO ISKALL! = HJÄLTE http://www.expressen.se/nyheter/han-tjanar-miljoner--pa-flyktingbarnen/ (LÅNA HAN SOM UPPVISNING EXEMPLAR PGA SOSSE OCH ITNE NASSE OFFENTLIGT!) MINDRE MORDISK!

Av Mikael - 7 september 2016 04:04

https://www.youtube.com/user/jessicamystic1 ÄR väl bra att hon har avväcklat sin egen farliga sekt och slutat som kultledare     <---Seriös kritiker lol: Det finns en rörelse kring henne men även kritiker såsom Jessica Schab som ser Teal-rörelsen som en kult och Teal Swan som farlig[3].


Vilket latjo drama jag har hittat (Polyamore Drama som heter duga...) Dags å börja packa väska så smått   

Av Mikael - 7 september 2016 03:56


Kolla va sött   


Av Mikael - 7 september 2016 03:09

Är "kommentarer" (användbara...)



I find it a little offensive the way Teal talks about "These codependents." It's condescending and as if she's implying they are separate from or beneath her.



Saknar ju en massa Bakgrunds info på ärtan...


Horse, dog, cat, rabits osv... lol...



Är man gjord för att Vakta och ta hand om allt annat = Så gör man det efter bästa förmåga och lär sig i farten...


"We are still pining for them..."


 




  

Skulle förmodligen behöva en videospelare så man kan stanna exakt där man behöver för Microexpressions... Att hon har haft det körigt med knäppskallar är ganska så uppenbart...


Om man GLOR mellan minut 22 till 25 = beteendeförändring - Passive medföljande, frånvarande... VARFÖR HON ÄR FARLIG (sve wiki påstående) = ÄR FÖR CRAZY NARCISSISTER... on a quest...

Av Mikael - 7 september 2016 02:58


Fått orsak att inte slöa lol...


Publicerades den 8 juli 2014

A skid-row florist's "mean green mother" of a monster plant is the center of "the looniest, nuttiest, most outrageous movie musical comedy in years" Vart 8 gillanden åxå lustigt nog   (har plågat sönder facebook med samma lustigheter...)


Av Mikael - 7 september 2016 02:53

Emotionell intelligens - Hur man förstår helheten på sociala strukturer och alla individuella delar och person influerar varandra, tillsammans med hur Djungeltrumma osv fungerar... Är lajbans om man förstår vem som är resurs och inte... Ifall man letar efter planet Bongo trumman...


Slö räknade ju mitt EQ på mitt sätt... 5333333 - Vilket känns mer än 100-200IQ ???   

:)

Av Mikael - 7 september 2016 02:37


Dom fattar inte Empat vs Codependent vanlig... ??? Hon är så imponerande klok   


Narcissist 2. Otrygg-undvikande anknytning


Barn med otrygg-undvikande anknytning förväntar sig att bli avvisade och bortstötta när de behöver hjälp. Därför lär de sig tidigt att inte söka närhet och stöd, utan att klara sig själva. De tänker sig fram till svar snarare än känner efter.

Som vuxna är de ofta omtyckta och fungerar bra i mer ytliga relationer. I nära relationer håller de distans – de kan vara svåra att komma inpå livet, och drar sig ofta undan när de upplever krav på närhet.


Ett Klistermärke som Teal Swan 3. Otrygg-ambivalent anknytning


Barn med otrygg-ambivalent anknytning bär med sig en erfarenhet av att ibland bli omhändertagna, ibland avvisade när de söker hjälp och tröst. Osäkerheten gör att de känner separationsångest och rädsla. De är i stor utsträckning känslostyrda.

Som vuxna uppfattas de ofta som kreativa personer som har nära till sina känslor. I nära relationer skrämmer de ibland iväg människor med sin starka önskan om närhet. En del är så rädda att bli övergivna att de istället undviker nära relationer. = Allt man kan ?önska? sig av jultomten... Om dom inte är CrazyKnepiga undermedvetet...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards