Alla inlägg den 12 september 2016

Av Mikael - 12 september 2016 14:11

Snacka skit och prida information = En livsstil för er!




Ni tror att folk enbart hör det ni säger! Men Vanligt folk hör/Ser annat åxå! För korkade att fatta det???


Rapport is a state of harmonious understanding with another individual or group that enables greater and easier communication.  In other words rapport is getting on well with another person, or group of people, by having things in common, this makes the communication process easier and usually more effective. 

 
DET NI SAKNAR = EMOTIONELL INTELLIGENS! Insikt i hur sociala strukturer och nätverk verkligen fungerar! VILKET MAN KAN SÄGA HELT ÖPPEN = FÖRÄNDRAR INGENTING... LIKA TROLIGT ATT NI VÄXER VINGAR = SOM ATT KUNNA UTNYTTJA DEN INFORMATIONEN!
 
Av Mikael - 12 september 2016 14:00

Att man cencurerar Friskt = Jag skiter faktiskt i det... Oftast... Dom kör NArcissist gasligting... Och tror att jag påverkas??? DET SÄGER JU BARA NÅTT OM DEN SOM GÖR DET = SINNESRUBBAD JÄKEL! VET DIN FAMILJ OCH ARBETS KAMRATER??? ATT DU ÄR KOMPLETT GALEN? OCH BORDE BO I MADRASERAD CELL???


DET ÄR FÖR MÅNGA IDAG SOM GLOBALT UPPMÄRKSAMMAR DETTA. SPECIELLT TILLSAMMANS MED "TROLL" PÅ INTERNET!!! ESCALERANDE DOMINO EFFEKT = NI HAR FÖRLORAT! EFTERSOM NI INTE KAN ANPASSA ER!



= NI BLIR AUTO ETNISKT UTRENSADE OAVSETT! = EVOLUTIONS BIOLOGI NORMALT... MAN KAN ANVÄNDA FINA ORD FÖR ATT FÖRKLARA HUR DET FUNGERAR!!! ELLER STIGMATISERADE ORD SOM = ETNISK RENSNING! = NATURLIGT URVAL!


YOUR TIME IS UP! Om ni inte NUKAR HELA PLANET - VILKEN NI HAR GJORT LÄNGE I LITEN SKALA = NI ÄR KOMPLETT GALNA = MAN BORDE SNABBRENSA BORT ER GENOM ISOLERING TOTAL!


NI = ÄR VÄRSTA FREAKEN! =>



= VETENSKAPLIGT FAKTUM!

Av Mikael - 12 september 2016 13:36



Har man sätt?! Vi har egna forskare med hjärna OCKSÅ!



ATT FÖRKLARA FÖR CLUSTER B /// CRAZY = HELT MENINGSLÖST = DOM FATTAR INTE, PGA LÅGT IQ!!!


Att man kan Träna till sig att FÅ högt på Vanligt IQ TEST = UPPENBART! Finns orsak att personer som Albert Einstein Skiter i dom... Kul att göra ett par gånger, som andra tester, för att se vad man behöver utmana sig med... Mer än det = SÄGER INGENTING!


DAGENS IQ TEST = FÖR CRAZY NARCISSIST MED FIXED MINDSET OCH CRYSTALISED INTELLIGENCE ENBART!


JAG ANSER ATT ANONYMA ALKOLISTER = BEHAVIOURISM BETINGAR DEM SOCIALALT - FÖR ATT DOM SKA BLI MER EFFEKTIVA COVERT NARCISSIST'S... LOVAR ATT JAG KAN VISA VETENSKAPLIGT HUR DET GÅR TILL... MEN WTF = ORKA BRY MIG = BE CREATIVE YOUR SELF - IN THE RIGHT WAY!!!


VAD SOCIAL TJÄNST GÖR =>



Om man är Troende. Garanti för Dalek - EXTERMINATE!  sen! (måste lägga ut bilder med text i edditor pga man tar bort den, på sida som visas)


 



Farsa med 3 söner... =>


 


Är ju i största allmänhet LIVSFARLIGT ATT HÄNGA UT FLERA 100tals av dessa PSYKON SAMTIDIGT! Men tycker det är VÄRT det och kan inte låta BLI = https://sv.wikipedia.org/wiki/Biologisk_altruism


Bryter ihop av =>





Om det är så att Man tycker synd om Intellektuellt "Korkade" och emotionellt genetiskt begränsade Människor = Så är det ju synd om dom... Men inte så synd, att det ska vara på bekostnad av, Andra som inte är som dem...


Ge dom eget område, och tvångsflytta dom dit!! =>




Av Mikael - 12 september 2016 13:33

Om det är på ett vettigt och Snällt sätt! Göka är kul = Om man inte dör, eller dödar andra med det! Eller ger livslånga skador till andra! (Crazy skiter i det totalt!) Borde slå deras organ i Metall BURAR!



http://www.sinful.se/fetish/sexleksaker/kyskhetsbalten?gclid=Cj0KEQjwpNm-BRCJ3rDNmOuKi9IBEiQAlzDJH7F_t-Et60PwuYpg6cOIGkuWAg29wZcXqOgWfTD206QaAiUp8P8HAQ



<--- SÅ KAN MAN UMGÅS MED DOM!!! UTAN ATT RISKERA ATT DÖ!

...

Av Mikael - 12 september 2016 13:28





<---> Gör inget annat än SPRIDER ELÄNDE! Om man helhets generaliserar!


Senast i ÅR! http://www.svt.se/nyheter/inrikes/konssjukdomar-okar-kraftigt


Om man inte är "CRAZY" så har man oroat sig HELA livet för dom!


Praktiskt när SÖTA O GALNA KNULLAPA fick utbildning och separerades från Normala! =>


Av Mikael - 12 september 2016 13:23



=>


Av Mikael - 12 september 2016 13:20

ATT CLUSTER B är =>



PÅ 2 BEN! SMITTSKYDS INSTITUTET BORDE ISOLERA DOM SOM "BIOHAZARD!"




    (I pannan?)

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards