Alla inlägg den 12 september 2016

Av Mikael - 12 september 2016 13:13

https://www.mentalhelp.net/articles/dsm-5-the-ten-personality-disorders-cluster-b/ UTAN ÄR EN PERSONLIGHETS TYP SOM =>


https://www.16personalities.com/infj-relationships-dating <--- Normala Människors personligheter!!!


GALEN MÖRDAR APA's personligheter är Cluster B!


Diagnos = Panikångest osv...


VILKET FOLK FAKTISKT BORDE BÖRJA SKILJA PÅ!


GALEN KNULL APA HAR OMVANDLAT PERSONLIGHET - TILL EN FALSK BILD OM ATT DET ÄR EN SJUKDOM SOM SKA GE EMPATI?


UNGEFÄR SOM ATT SÄTTA TYCKA SYND ETTIKETT PÅ EBOLA-VIRUS! och göra allt för att ALLA SKA SMITTAS OCH DÖ AV EBOLA = IDIOTISKT FÖR ARTENS ÖVERLEVNAD...


BARA FÖR ATT EBOLAVIRUSET SER UT SOM OSS = BETYDER INTE ATT DET ÄR NYTTIGT! FÖR OSS!


OM DOM MÖRDAR VARANDA = INTE MORAL-ETISKT FEL = SÅ DOM FUNGERAR BIOLOGISKT UPPENBARLIGEN!


VILKA SOM ÄR ONSKEFULLA PÅ RIKTIGT! ÄR NORMALA SOM TILLÅTER DET!



CRAZY EVIL NORMAL = SMITTAR ALLA MED BLACK PLAGUE!

Av Mikael - 12 september 2016 12:41

Cluster B = Psykon som förtjänar ALL SKIT DOM DRABBAS AV!   CRAZY har en bra kling till det... Eftersom dom är psykfall! (enligt social "lekmans/proffesionell" norm!).


Jag har sett massvis av dom, rejält UTbrända med PANIKÅNGEST osv... ATT VARA EN OTÄCK VARELSE = STRESSANDE UPPENBARLIGEN...


PGA EMPAT = AUTO "Empatiserar" med dom. Tycker synd om DERAS SITUATION... CLUSTER BOMB EMPATISERAR MED DOM!


Dom är slav under ALLA MÖJLIGA LASTER och FOBIER... Som dom Sinister tar ut över andra... Eftersom dom gillar att adra DÖR?! Dom är komplett galna från En person som inte är som dom... Enda empati egentligen som fungerar - Fjäderbatong och Hotell "6foot'under"? Vilket förmodligen är RÄTT ÅT DOM!.. Men eftersom jag är som jag är, så kan jag sätta mig in i deras Emotionella problematik = Dom är absolut inte gjort för Vårat sociala samhälle = Dom blir panikstressade, panikslagna. (är bara extra elak nu, utan att egentligen mena det... "försöker" fatta hur dom orkar engagera sig i att vara ONSKEFULLA! Hela livet...)


Dom lider som sagt ÅXÅ av Panik Ångest, Utbrändhet osv... Enda som är Annorlunda för dom = Empati egenskap (Dom saknar väl normala Gener för det...) och har väl inte ens empati för sig själva... Helhetsmässigt så engagerar jag väl mig lika mycket emotionellt i deras situation som många andra, vars situation suger hästballe. Men jag tycker inte synd om dom, det minsta. Tycker fan att det är rätt åt dom, att dom mår skit... Är självförtjänat... ÄR själv PRAGMATISK = Om man t.ex lägger ner tid att vara Hälsosam och träna = Man mår allmänt Bra = förtjänar det osv... Man mår som man förtjänar ÄR ETT BIOLOGISKT FAKTA! oavsett vad man säger...


ATT utsätta andra för onskefull behandling för att MAN NARCISSIST TYCKER DET = Hjärnan vet undermedvetet att det inte stämmer = Dom mår som CRACKHOROR och tar livet av sig då och då... Vilket ÄR RÄTT ÅT DOM OCH GOOD RIDDANCE! JAG TYCKER VI VERKLIGEN SKA ABORTERA BORT ALLA IN DOM FÖDS!(tyckerju inte det egentligen, men låter otäckt bra?) AV FLERA ORSAKER... DOM FÖRSTÖR HELA PLANETEN, eftersom alla andra TILLÅTER DET!


Alla av dom stackarna borde Isoleras med SINA egna, i eget samhälle - Som förtjänar all skit dom får = Så att dom inte får Panikångest/Utbrändhet... Om dom misshandlar och MÖRDAR varandra = ÄR HELT NATURLIGT SÄTT ATT VISA KÄRLEK FÖR DOM! LÅT DOM!


Det man kan Empatisera med är: Att dom får psykiska sjukdomar för att det är inte Rätt att biologiskt bete sig som dom gör emot Brottsoffer... Om dom bara umgås med "Narcissister" som tycker som dom - Att alla ska dö förutom dom själva = SAMMA REGLER!


HAR SAGT i 20?år att man ska NÄTA in dom och kasta in 1 kniv och säga att Vinnaren blir kung = Ganska så snabbt löst med överbefolkning av Narcissister = 1 veckar senare är det bara 1 kvar... Även om dom stoppar in 1 miljard... Ingen som har panikångest och är stressade över saker... Vad säga - Dom är förståndshandikappade och missbildade!


Det är ett fakta att MAN KAN INTE ha dom i ett demokratiskt SAMHÄLLE! Deras dröm är NAZIST STAT! = varför vi får Ny'demokrati partier! När har ju namn på alla som RÖSTADE PÅ DEM = TA OCH DEPORTERA ALLA TILL ?GOTLAND? Problem LÖST!


Fråga vad Normal Psykiatri och Forskare Tycker egentligen... Kan nog faktiskt Rationellt motivera det... Crazy blir nog överlycklig om denne får leva i Feudalsamhälle där dom kan MÖRDA fritt! = Noll synd om dom - ÄR DERAS DRÖM!


Tror knappast att Vanligt folk skulle Tillåta Stora Katter, Björnar osv med RABIES gå runt på GATOR??? SAMMA SAK! Dom klarar bara marginellt av att inte Hämningslöst mörda hela omgivning.


Polisen blir nog Väldigt glada = 95% av deras arbetsbelastning försvinner over night! Är dom som får Arbeta som PSykiatri Skötare åt dom... Kan relatera/empatisera till att man "gun them down" skott i ryggen på dom... Nånstans så lessnar väl folk, oavsett utbildning och oavsett empati man har för annat liv???


Skulle jag få välja mellan att slå ihjäl hela bunt och fixa planet, och Utvidga antal planeter vi har, eller Curla psyko? = Ställ dom på samma ställe tack så kan jag trycka på nuke knappen! Som att äta ett Chips som är nyttigt! Man tycker ju inte synd om Bakterier man dödar med Pensilin??? PRAGMATISK!



Av Mikael - 12 september 2016 04:55

Polisens har misslyckats med att komma närmare medborgarna - vilket var syftet med den nya organisationen.

Bara två av tio kommunpolitiker (ATT DOM SKYLLER IFRÅN SIG, VÄNDER UPPMÄRKSAMHET EMOT POLISER... Osv...) anser att de har lyckats, skriver Dagens Nyheter.

 

http://linkis.com/www.expressen.se/kro/Z5SZM

 

Att Politiker (Anti social personlighets störnings människorna? Undrar genuin, Ingen stämpling... Covert NArcissister...) är självkritiska - Händer väl inte så ofta, tillsammans med att dom tar eget fullt ansvar att PLANET och DELIGERING SÖG HÄST BALLE!

 

Polisen HAR JU PROFILERARE! SÄG ÅT DOM ATT HOBBY PROFILERA "CRAZY" !!!

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article23502485.ab?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

Stora ord som inte speglar verkligheten http://www.svt.se/nyheter/inrikes/valfardsmiljarderna-riskerar-ga-till-underskott

OM MAN KÖR TROLL JOURNALISTIK VETENSKAPLIGT - BLIR VÄL RESULTAT???DÅ?


NARCISSISTER'R'US?! = http://linkis.com/www.svt.se/nyheter/i/hVzrA - Alternativt så kanske man kan göra ACTIONMAN DOCKOR AV DOM? Med passande skillset?

 

http://fof.se/artikel/slarv-baddade-for-macchiariniskandalen

 

Faktiskt så vet svenska produktivitets arbets miljö forskare att VI HAR ca 4timmar arbetsdag i sverige http://www.metro.se/nyheter/no-sweden-is-not-officially-moving-to-a-6-hour-working-day/EVHpik!QeA72HLgBPMn2/ Bara för att man vistas på arbetet - Inte samma som att man Jobbar!

 

ÄR JU INTE KONSTIGT ATT FOLK INTE HAR LUST???

 

Av Mikael - 12 september 2016 04:46

Verkar vara en toppen combo - Kortslutning garanti... Dom Gaslightar sig själva (anställer sig själv som måltavla)... Så lifetime på det för dom? Som medicin... Det tycker jag känns Rätt... Att ge dom amfetamin (och säga Adhd) ÄR HELT FEL!!!


Funkar annorlunda "Symptom baserat" på Complex Ptsd personer... http://www.mdmaptsd.org/


A Solution in the Making

Research is showing that MDMA-assisted psychotherapy can be an effective treatment for people who do not respond to traditional therapies for PTSD.

This site is a resource for all of those suffering from PTSD and all of those working for a cure.

Find out why PTSD is a problem, how MDMA-assisted psychotherapy could help, and how you can be part of the solution.

http://www.theverge.com/2015/4/24/8471817/mdma-ptsd-therapy-veteran

 

Av Mikael - 12 september 2016 04:38

http://www.decision-making-confidence.com/malignant-narcissism.html

Av Mikael - 12 september 2016 03:24

Kan ju inte sitta och HÄCKA FRAMFÖR SPEL HELA LIVET OCH TRO ATT MAN BLIR ?CLEVER? AV DET... Counterstrike ungar? = FIXED MINDSET... Vad säger Popp om dom   =>


Av Mikael - 12 september 2016 03:13

FIXED MINDSET - REACT TO PRAISE! = http://psychcentral.com/disorders/histrionic-personality-disorder-symptoms/


 


+18år = HAR NI VÄL MISSHANDLAT SÖNDER??? ERAT PROBLEM - VAD GÖRA MED DOM??? ELAK = AVLIVA SOM RABID DOGS?


För ungar - ÄR VÄL DOM MAN SKA TA HAND OM???!!!   


EFTERSOM +18ÅR SKA JU FÖRESTÄLLA VUXEN!



Real Comfirmation med forskning...




<--- GROWTH MINDSET!!! ATT DATA FÖRSTÖR UNGAR??? SÄKERT OM DET ÄR MÖRDAR SPEL UTAN CHARACTER PROGRESS! = FIXED MINDSET!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards