Alla inlägg den 19 september 2016

Av Mikael - 19 september 2016 18:27

FAKTISKT! Att REFRAME, RELABEL OSV = TECKEN PÅ ATT DET ÄR ETT PSYKFALL MAN HAR ATT GÖRA MED = ALLA SOM JOBBAR INOM PSYKIATRI BLIR TEKNISKA PSYKFALL!!!



Det betyder ju inte att PERSONEL är KNÄPPA... Men för mycket diagnoser utan RIKTIG LÖSNING AV GRUNDPROBLEMATIK = HELT MENINGSLÖST...


LÄKEMEDELSINDUSTRI GÖR FAKTISKT SITT JOBB PRECIS SOM DOM SKA!   


PSYKIATRI LÄKARE SOM ÄR LATMASKAR OM INTE KAN TILLRÄCKLIGT! LOKALT ÄR DOM SKRATTRETANDE INKOMPETENTA!   Men vad kan man BEGÄRA FRÅN MINDRE BEGÅVADE??? = FÖRSTÅNDSHANDIKAPPADE!


FAKTISKT SÅ ÄR NORMAL NORM AV INTELLEKT/IQ = 130/140 = ATT DET ÄR IQ 100 som vuxen = SKRATTRETANDE IDIOTI FRÅN EFTERBLIVNA!!!


DET MAN MÅSTE FÖRSTÅ ÄR ATT CREATIVE (Går inte att mäta, iom att VAD ska man förhålla sig till) OCH EMOTIONELL (Lätt att MÄTA OM MAN GÖR DET RÄTT) INTELLIGENCE ÄR LIKA VIKTIGA!


EMOTIONELL INTELLIGENCE =>



<--- DETTA FATTAR JU INTE STACKARS EFTERBLIVEN PSYKOLOG/PSYKIATRIKER   


-Lingvistisk (språklig) intelligens:
En person som är lingvistisk intelligent är bra på att tala,
läsa och skriva. Det handlar om hur skicklig en person är på att använda samt bearbeta språket
i verbal och skriftlig form.

-Logisk-matematisk intelligens:
Denna tankeform hör ihop med den fysiska omgivningen. I grunden så är alla logisk-matematiska förmågor beroende av den fysiska omvärlden samt individens sätt att hantera denna. En individ som besitter denna intelligens analyserar, har en känsla för logiska mönster och sammanhang samt har en fallenhet för att tänka i abstrakta former. Löser gärna matematiska problem.
-Visuell/Spatial (rumslig) intelligens:
En person med denna intelligens har en förmåga att
korrekt uppfatta den visuella världen. Har en känsla för färg, form, linjer och mönster.
-Kroppslig-kinestetisk intelligens:
I denna intelligens ingår färdigheter som god kroppskontroll. Exempel på olika färdigheter kan vara: koordination, smidighet, balans,
styrka, fingerfärdighet och snabbhet.
-Musikalisk intelligens:
En individ med musikalisk intelligens är ofta intresserade både av att
lyssna och själv skapa musik. I denna intelligens ingår känsla för melodi, rytm, klang och tonhöjd i ett musikstycke.
-Social intelligens:
Social intelligens innebär att personen ifråga trivs i olika sociala
sammanhang. Är ofta lyhörd inför sin omgivning och besitter en stor empatisk förmåga samt
förmågan att uppfatta förändringar i ansiktsuttryck, röstlägen och gester hos andra människor.
-Intuitiv intelligens:
En person som är intuitivt intelligent trivs med att arbeta självständigt.
Personen har god kontakt med sitt inre jag och förstår sig på sina egna känslor och reaktioner.

-Natur-intelligens:
Denna intelligens innebär att personen ifråga har ett genuint intresse och
kunskap för djur och natur. Har förståelse för olika sammanhang i naturen.
-Existens-intelligens:
innebär att personen ifråga har ett stort intresse för de stora livsfrågorna
vilket innebär att individen reflekterar över livet och döden samt gärna samtalar om religion
och filosofi.
Ofta förväxlas de multipla intelligenserna med lärstilar. Likheter finns kring dessa olika teorier men lärstilar är ett didaktiskt verktyg medan multipla intelligenser fokuserar på människans begåvningsprofil.


= IQ 1.0 (100% av individens förmåga och kunskap, tycker jag...) MEN FATTAR JU SJÄLVKLART ATT DET ÄR =>


IQ = Logisk-matematisk intelligens:
Denna tankeform hör ihop med den fysiska omgivningen. I grunden så är alla logisk-matematiska förmågor beroende av den fysiska omvärlden samt individens sätt att hantera denna. En individ som besitter denna intelligens analyserar, har en känsla för logiska mönster och sammanhang samt har en fallenhet för att tänka i abstrakta former. Löser gärna matematiska problem.

Av Mikael - 19 september 2016 17:23

Om man Blir mobbad under uppväxt, eller växer upp i hem med Missbrukare/Cluster B person(er)/Narcissister, Borderline, Histrionic, Psykopat. Barn som växer upp i missbruksmiljö, barn till alkoholister. http://web4health.info/sv/answers/add-children-effects.htm


Får 1 av 2 konsekvenser. Attachment Theory: http://www.psykologiguiden.se/rad-och-fakta/relationer/anknytning


2. Otrygg-undvikande anknytning = BLIR EN PSYKOPAT SJÄLV! (Cluster B o allehanda missbruks problematik)


Som vuxna uppfattas de ofta som kreativa personer som har nära till sina känslor. I nära relationer skrämmer de ibland iväg människor med sin starka önskan om närhet. En del är så rädda att bli övergivna att de istället undviker nära relationer.


OM Du får höra att (märker att) nya Partner är (vänner och bekanta spela roll = 20% (Gissar att så många har Otrygg-undvikande anknytning) av befolkning är förbrytare och psykfall). Kleptoman, Mytoman, Cheater, Svartsjuk, Bekräftelsebehov, använder HärskarTekniker. https://www.youtube.com/results?search_query=cheaters = GÅ NER TILL POLIS STATION OCH ANMÄL PERSON FÖR STALKING OCH TRÄFFA PERSONEN ALDRIG MER (Är vettigt tips!)     


<--- Om man accepterar att DOM ÄR EN PSYKOPAT (Lekmans samlings namn, som kan närsomhelst SNAPPA och mörda dig), som kan när som helst Förstöra ditt liv, samtidigt att som dom kommer att göra att för att det liv ska bli fruktansvärt, tillsammans med alla omkring dig. Då är det ju PERSONEN man ska sikta in dig på... 


Maria låg medvetslös – polispatrullen åkte utan att kolla I dag föll domen mot mannen som misshandlade Maria http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article23551297.ab (Hemskt att SÄGA, MEN MAN FÅR SKYLLA SIG SJÄLV I VÅRAT LAND OM MAN UMGÅS MED PSYKFALL!!! Så är ju bra tips att försöka undvika dem...


NÄÄÄÄ!!!   Han LJUGER! (Orka kolla på klippet!Ingen aning om vad det handlar om!) Tar för givet att han är PSYKOPAT    =>



Faktiskt: Om NYA PERSONER MAN TRÄFFAR, inte Har ett fåtal partners bakom sig under hela sitt LIV, fåtal relationer. Har dom varit Otrogen, Haft Missbruk osv = OTROLIGT HÖG RISK ATT DOM ÄR PSYKFALL! = AVOID ATT ALL COST!


<--- Om det nu gäller Svenska Kvinnor! ---> Invandrar kvinnor är ganska OFTA NYKTERISTER! MEN DOM RISKER ATT VARA LIKA VRICKADE I HUVUDET.  Om man träffar mig privat så kan JAG HÄNGA UT FOLK som gämnförelse. Men har ju SKVALLER GRÄNS om GALNINGAR   Av EGEN PRINCIP (handlar inget om, omgivningen).


ATT DET FAKTISKT ÄR SAMMA ART APA = MÄRKER MAN LÄTT NÄR MAN INSER ATT GALEN RAGE KILLER APA = SPELAR INGEN ROLL VART DOM KOM IFRÅN, FRÅN START! = Det HJÄLPER inte att KÖPA FRUGA ONLINE! = STOR RISK ATT DU KÖPER EN GALEN JÄVEL SOM DU INTE KAN REKLAMERA! OM DU HAR GIFT DIG MED DEN CRASY APAN (Din stackars jäkel - Varsegod, lite sympati!)   


-------------------------------------------


ANDRA DELEN:


3. Otrygg-ambivalent anknytning - Medberoende, Empater osv...


Som vuxna uppfattas de ofta som kreativa personer som har nära till sina känslor. I nära relationer skrämmer de ibland iväg människor med sin starka önskan om närhet. En del är så rädda att bli övergivna att de istället undviker nära relationer.


Lojala idioter som man INTE BEHÖVER OROA SIG FÖR ATT DOM ÄR OTROGEN PSYKOPAT FÖRBRYTARE... Vi alla är väl lite Kantstötta... Med Hjälpsamhets OCD förmodligen... KOLLA OM DOM KAN OM = STRESS, STRESS-COPING OSV... Ofta så KAN VI SKITMYCKET PÅ RIKTIGT - INTE SOM LJUGANDE PSYKOPAT GRUPPEN som inte KAN ETT SKIT MER ÄN ATT HOTA OCH SKADA OMGIVNINGEN...


RÅKAR Man få en sån här PARTNER. Så riskerar man att få HJÄLPA till att STÄDA BORT GALNINGAR AKTIVT! STALKER POLISANMÄLAN (Occational Misshandel av PSykopat - Med risk för Straff konsekvenser... får man väl räkna med...)


MED OTROHET = VISS RESERVATION FAKTISKT!!! SOM ÄR VÄLDIGT VIKTIG!!!


-KVINNOR (normala) ÄR OTROGNA FÖR ATT ***AVSLUTA*** En relation! Man kan inte crazy DIAGNOSTISERA enbart med otrohet! 1, 2 vänster KNULL = Kan vara tecken på Forskar mentalitet! <--- Ursäkt som duger   


-MÄN ÄR OTROGNA FÖR ATT BEVARA RELATIONEN = GARANTI ATT DET ÄR ***CLUSTER B*** PSYKFALL!


FAKTISKT SÅ!!! ENDA 2 DIAGNOSER SOM PSYKIATRI BEHÖVER!!!


2. Otrygg-undvikande anknytning GE MEDICINSK KOMA OCH ANVÄND SOM MATRIX BATTERI (sarkasm emot sve myndighet) = TRIST ATT SÄGA, MEN PGA SAMHÄLLE ÄR SOM DET ÄR = ENDA LÖSNING ÄR AVLIVNING ELLER MATRIX BATTERI! <--- MIN LÖSNING, om jag vore DIKTATOR! (WTF... Lite får man retas med PSYKON'A! Även om man riskerar att bli mördad - Så är det värt det). MEN ATT LÄGGA NER 1 ENDA KRONA AV SVENSKA STATEN SKATTESTÅLAR = HELT BORTKASTAT... OM DET INTE ÄR ISOLERANDE ÅTGÄRDER! Från ÖVRIG BEFOLKNING! (ENLIGT DAGENS MYNDIGHETER... KOLLA SOCIALTJÄNST "RELIGIÖSA DÅRHUS" BEROENDE'HEM + ÖppenPSYKIATRI).


3. Otrygg-ambivalent anknytning: Det går faktiskt att LAGA OSS. MED FRÅNVARO FRÅN GALNA PSYKFALLS APOR (Socialtjänst (Dom är ju Offentligt anställa = MAN KAN HÄNGA UT MED NAMN OCH FOTOGRAFI! Lär väl alternativt KOMMA?... osv är FULLT AV DOM, så försök att UNDVIKA innan har säker STRATEGI emot dem... ÄR JU ETT BRA TIPS).


HÄR FUNKAR FAKTISKT MDMA - LÖSA TRAUMA BOND TILL 2.Otrygg-undvikande anknytning som 3.Otrygg-ambivalent anknytning HAR. Är lite Synd kanske att PRINSESSORNA "Otrygg-ambivalent" flummar med lite för mycket NEW AGE grejjer som förklaringar...


Skulle VÄL SÄGA ATT VI som verkligen LESSNAR på 2. Otrygg-undvikande anknytning ( https://www.mentalhelp.net/articles/dsm-5-the-ten-personality-disorders-cluster-b/ ) och säkerligen inte ens spotta på dom för att HJÄLPA dom på riktigt, OM DOM BRANN... INTE VÅRAT JOBB = BRANDKÅRENS!


HAR MAN SJUKDOM =>



SÅ ÄR JU REKOMENTATIONEN ATT KÖRA INTENSIV EGEN KBT!!! ATT BLI LIKGILTIG INFÖR PSYKFALL!   


Varför det är HELT MENINGSLÖS! Förbättrar man tillvaro STABILT för Psykfall - Samtidigt som MAN FÖRKLARAR att det är deras SKYLDIGHET ATT UPPRÄTTHÅLLA DEN = Dom förstör direkt...


EFTERSOM DOM ÄR ARROGANTA SJÄLVCENTRERADE PSYKFALL!!! = Vad NARCISSISTIC SUPPLY HANDLAR OM! = Bekräftelse från omgivningen HELA tiden att dom ÄR *** HE-MAN*** Master of the UNIVERSE... Dom har FAKTISKT PERMANENT PSYKOS - Så Normala LAgar Fungerar inte på dom... OM MAN FJÄDERBATONGAR ETT PSYKFALL ELLER STEN = SAMMA SAK! <--- ÄR HELT VRICKAT (FÖRSTÅ att det inte är min Etik-Moral!!!) Försöker bara förklara att det SPELAR INGEN ROLL VAD DU GÖR ELLER SÄGER TILL DOM!


OM DU! Säger - DU ÄR EN ONSKEFULL PERSON SOM BRÖT BENET PÅ LILLA KALLE. DOM HÖR ATT DOM VAR HJÄLTEMODIGA OCH OPERERADE BENET PÅ KALLE SOM RÄDDADE LIVET PÅ HONOM!


Jag tycker faktiskt att ALLA med 2. Otrygg-undvikande anknytning Skall VARA ISOLERADE IFRÅN RESTEN AV PLANETS BEFOLKNING OCH LEVANDE DJURLIV!


Fruktansvärt att Säga: Men det enda som Funkar med dom!



Ni får ju ACCEPTERA att ni har MISSHANDLAT sönder så mycket att det inte GÅR ATT LAGA!!! Kastrera innan ni låser in, är ju ett tips - Inhumant/onskefullt att dom FÅR skaffa ungar!!!Emot ungarna!


Av Mikael - 19 september 2016 05:25

Får Gilla tics av dessa =>



Jag fattar ju att jag är ur funktion och får leva med det... Faktiskt så skulle jag inte stå ut 1 sekund i en relation med dem... DOM är TOTALT KOKTA I ROTEN, även om dom är söta då. Folk får ju vara som dom vill. Jag pallar inte med vissa dock... (viss reservation lol... Förstått att det är bäst att låsa in sig o isolera sig... LÄNGE!)   


MDMA Botar väl långvarigt intresse, (risk för empathy enmeshment). Om min tillvaro inte är knuten till dem, så kvittar det ju om dom kör sexmara på en motorhuv nere på stortorget (deras stil typ lol). Enda trista grej som dom pajjat hos mig är Naiv disney prinsess style själv. Även om jag inte är blyg o idiotpryd. Hade varit nice att inte blivit manövrerad ditt jag inte hör hemma...


Men men... Syfilis*R'US klubben, är ju som dom är... Vad göra...

...

Av Mikael - 19 september 2016 05:16


Shit vad Vi tillsammans har sönder varandra...

:)

Av Mikael - 19 september 2016 05:03


Avoidant Attachement = Cheater "pornstar" Style lol...



Av Mikael - 19 september 2016 04:49

https://www.16personalities.com/sv/infp-personlighet

De bästa med dessa egenskaperna är att det låter INFPare kommunicera med andra på en djup nivå, de finner det lätt att använda metaforer och liknelser, och förstår och kan skapa symboler för att dela sina idéer. Deras starka intuitiva kommunikatsionsstil kan enkelt översättas till kreativt arbete och det är därför inte märkligt att många INFPare är poeter, författare och skådespelare. Det är viktigt för en INFPare att förstå sig själv och deras plats på jorden och de utforskar dessa idéer genom att framhäva sig själva via sitt arbete.



<- Kokt på rätt sätt ->


  



Av Mikael - 19 september 2016 04:35

Är jag missnöjd med Empat generaliseringen. Känns lite som att det har blivit en synonym till en Medberoende till andra personr med diverse problematik i vissa fall.


Om det nu är så att Det primärt är Infj ( https://www.16personalities.com/sv/infj-personlighet ) + ett par till personligheter som är liknande, så skulle det Förklara det Mera logiskt. Är faktum att Samma miljö/behandling leder till Olika konsekvenser.


Att jag är "Empat pucko" och SläktPsykon är KOMPLETT GALNA!   = Genotyp personlighet förklarar OLIKA FENOTYPER

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards