Alla inlägg den 27 april 2016

Av Mikael - 27 april 2016 07:27

Din omgivning har en pervers ÖNSKAN att det ska gå riktigt illa för dig. ATT göra allt för att det inte ska göra det. GÖR DOM HEMLIGT VANSINNIGA!! Så gör motstånd på ett kreative konstruktivt sätt. JAG HAR ALDRIG I MITT LIV HAFT SÅ UNDERMEDVETET VANSINNGA MÄNNISKOR OMKRING MIG I MIN NÄROMGIVNING! SOM JAG HAFT DET SISTA ÅRET! ÄVEN OM DOM INTE SÄGER DET ÖPPET SÅ HATAR DOM MIG INNERIGT!


OM JAG KAN LYCKAS ATT SÄTTA STOP FÖR Åtminste en som skadar sin omgivning MEDVETET! Så är jag nöjd. ÄR ju inte så svårt och HITTA psykfallen egentligen... Eller se dom...

Av Mikael - 27 april 2016 06:32

Vet inte hur jag ska hantera hela situationen faktist. Jag har sett att vissa har "tittat mysko" på mig sen sommar 2014. Vet inte varför dom ser något nu, när ingen har brytt sig tidigare i mitt liv. 99.9% har fokuserat på att marginalisera och ge mig ett helvete på ett eller annat sätt. Enda sätt att ha tagit sig fram, är som alla andra. Full tank och köra på.


Så jag har hållit mig undan på mitt sätt. Skiter i att förklara mer än "sekvens krypterad EQ style" sen 3-4års ålder. Det är ju lömskt att växa upp på detta hak. Rysk rolette alla gånger.


På ett eller annat sätt så blir det bara värre om jag inte totalt Isolerar mig från allt levande. Vilket är rena vansinnet om man frågar mog, vilket inte 1 enda person har gjort i mitt liv. Inte heller så har det kommit någon ursäkt från någon. För alla är ju perfekta små monster.


Är väl osannolikt att jag kommer att bli trevligare och gemytligare. Vet inte om vissa offentligt anställda tror att det gagnar dem att bete sig som ett as, tillsammans med andra random personer. Fattar inte vad vissa vill?


Allt Doom and Gloom som jag säger, kan ju vettiga ignorera. Är ju klart att ingen förstör något, för idioters skull. Dom ÄR på praktiska IGNORE lista och Dom blir KASTADE I SOPORNA SEN! Oavsett vad dom påstår... Det är enda vinsten dom får... Det spelar ju ingen roll vad man säger eller vad dom *tror*. Utgång samma-lika.


Jag skiter faktiskt i det mesta. Politiska dårar lär ju finnas kvar på samma sätt. Eftersom folk gillar att självplåga sig och total lura sig själva. Jag har fattat att folk vill ha andra som ställer till för en. Annars skulle ingen välja in dom som dom gör politiskt. Eller tillåta Ekonomiska förbrytare som förskingrar det dom gör. En svensks jobb är att få det dåligt oavsett vad den gör. Om man inte är en av det exceptionellt FEW. Nu för tiden ska man Mobba eller förnedra sig på NationalTV, medans allmänheten sitter och hejjar på... En stor mängd journalister ska jobba som paparazzi och skita i käll kritik. Det är bara KÖRA med det du har. Skit i samma om det stämmer.


Information på internet skall man inte kunna lita på. Vilket ska vara en övergripande "Känsla" alla ska gå med. Att man inte ska kunna lita på någon på rätt sätt. Till vardag ska man förnedra och förstöra varandra och skitza alla på olika sätt.


Man ska verkligen Curla kommande generationer på rätt sätt och se till att det finns enbart Växter och djur som Människor har användning av. Energi alternativen skall vara de sämsta. Som VÄDERKVARNAR, SMUTSIG KÄRNKRAFT. SMUTS DRIVMEDEL, FÖRSTÖRDA FORSAR Osv... Mögel, förruttnelse och annat elände skall vara en accepterad Norm att leva med. Hemska sjukdomar och våld i alla former. Man ska promota och hjälteförklara Psykopater och göra allt för att främja massmördare och andra som dödar så mycket dom kan. Resten av befolkning skall medvetet HJÄRNskada sig så dom är så hjälplösa som möjligt emot förbrytare. Samtidigt som en promille bedriver fantastisk vetenskap som skulle främja alla, men enbart är till för att VISA hur man inte ska göra? Om det inte finns en extrem kontrast där majoriteten mår skit, och en liten promille mår bra. Så är nått helt fel!


Som sagt. Det är helt meningslöst att säga något. Och systemet är inplace. Enda att göra är att köra "UNDVIKANDE" Strategi för egen del.


Enda reella målsättning jag har haft: Att kirra med Ptsd problematiken för egen del, och bidra med mitt till andra. Sen sköta mitt. Får se hur länge jag har lust att gå utanför dörren. Med dagens framsteg... Så skyndar ju det datumet sig allt närmare med stormsteg.


Undrar vilket miljard av folk, jag ska behöva NUKA för att enbart jag ska få det bra, och dom jag gillar? <--- Sarkasm. Men jag undrar om: Döda andra är enda lösning som grupp -> Människan har? Då förtjänar faktiskt vi att DÖ UT! Vi skulle göra planeten och universum en tjänst. Behöver ju inte mörda ihjäl varandra. Räcker ju med att Steriligera hela våran art och sen hejdå. Viktigast som VI som art prioriterar = Vapen, Våld, nersmutsning, förstörelse och tvång och eländes missär. Att påstå annat är bara LÖGN! = Ingen bitter eller elak iaktagelse. Bara att konstatera om man ser till helheten. Även om det blir mindre Random oOrganserad förstörelse. Ser blir det effektivare. Idag så håller 1 person faktiskt i hela planetens ÖDE, tack vare Vapenteknik. Och alla går runt i sin FANTASI verklighet och tror det är ett skydd?


Jag är ju en idiot optimist och tycker att Vi har potensial att vara en av universums vettigaste ART. Men om man inte kan låta bli att skita ner och förstöra utanför sin egen dörr => C'mon... Vad säga... Att 99% hjälps åt att motarbeta allt samarbete... För det är ju så Viktigt och självförverkligande att inte vara hjälpsam på rätt sätt = Inte påverka omgivning mer än minsta möjliga. Samtidigt som man tillför så mycket man själv kan efter sin egen nivå.


Man ska stöka ner, störa andra och orsaka så mycket friktion emot andra som man bara kan.


Att fungera inom https://sv.wikipedia.org/wiki/Ekosystem DNA kod mässigt är ju totalt idiotiskt. Man ska utmärka sig på ett så dåligt sätt som man bara kan. Samtidig som man aldrig erkänner att det någonsin blir fel. Om man ser någon annan omedvetet göra fel, så ska man Mobba och knäcka personen för att få den att fortsätta göra fel, samt eskalera det.


Meningen för människa: ATT BRYTA EMOT ALLA BIOLOGISKA LAGAR OCH NATUR LAGAR I UNIVERSUM. Att vara så hjälplös emot virus, bakterier och sjukdomar m.m som möjligt. Fast vi har möjlighet att kirra massvis, så ska det enbart var för syns skull. Människas SKYLDIGHET är att HATA SIG SJÄLV OCH SIN EGEN ART??? DET började någon att berätta för oss för ca 15.000år sedan. Är ju klart ALLA ska lyssna på det. Ser man någon Bryta trenden så ska dom antingen förlöjligas eller DÖDAS!! GALNINGAR som bara ser till att främja sig SJÄVA, Ska vi göra allt för att HJÄLPA. Till priset av vad som helst. Döda egen avkomma är en ynnest om man lyckas med??


Få Medaljer för att BARA LÅTA BLI ATT VARA IDIOT är ju vägen att GÅ. OS Idrottsmän, samt Nobel pristagare m.m är ju totala idioter som har missförstått helt. Om man inte förstör, så ska man hjälpa till genom att inte GÖRA NÅTT FÖR ATT STOPPA DET. FATTAR MAN INTE DET??? <--- SARKASM IGEN SÅ DET INTE BLIR MISSFÖRSTÅND!  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards