Alla inlägg den 3 maj 2016

:)

Av Mikael - 3 maj 2016 23:32


...

Av Mikael - 3 maj 2016 23:14


Att det vart rörigt förra året, när jag körde frivillig autopilot. Orka bry mig. Vart ju knappast värre. Social ouppmärksamhet är ju en livsstil. Kan inte påstå att massiv somatisk och psykosocial stress samt neuroborrelia och allt annat som hände ovanpå det, gjorde det smidigt. 


Men var en lustig schaman spirit tripp   = fick saker gjort, som jag inte kan förklara. Är van sen väldans liten ålder, som ingen brytt sig om att lyssna på, eftersom dom har varit upptagna med att terrorisera mig...


Men orka bry mig... Jag är ju bara tokig "inte att förglömma"... Vilket passar mig finfint iom att min/vår Ignorelist är oändlig...



Av Mikael - 3 maj 2016 22:44

Man många projekt, så gäller det att prioritera. Jag skulle säkerligen kunna vidareutveckla en massa gojja, men = Gäääst... Palla...


Skiter i irrellevant skit för mig... En till Rymd ölburk med tillhörande grejjer, är ju kul att klura på en dag eller två, men vvafan, klarar man inte ens av att Samsas utanför dörren = så kan sånt skit struntas i. Vad folk tycker är viktigt och den moral/etik som används praktiskt = Helt sanslöst ofta... Men men, alla andra Äger   


Som vissa av mina FETA grannar. Som måste riskera att köra över ungarna på gården med bil för att dom är BALLA lata MÄN som inte orkar bära grejjer mer än 5cm. Föräldrarna klagar hur mycket?? INTE ETT SKIT... Osv... Så jag skiter åxå i det bara. Är ju faktiskt era ungar... Man klarar inte ens av små saker som att kasta soporna RÄTT, eller att gå på TOALETTEN???


VAFAN, Det är ju skratt retande! Fattar man inte det. CIVILISERANDE?? Inte mycket va lol. Tragiskt... Mmmmm... Men vafan, drabbar ju inte mig...


Psykfall sadister som skadar andra, som jobbar med andra människor. T.ex en läkare = Är ju rent av livsfarligt. Om t.ex konsekvensen är att FOLK TAR LIVET AV SIG = DÅ ÄR MAN FANIMEJ EN TOTAL IDIOT, OAVSETT OM MAN ÄR EN SNÄLL IDIOT. Testa något annat, bättre lycka nästa gång.


NÄR JAG HAR GETT ANDRA RÅD OCH TIPS = SÅ HAR JAG VARIT OERHÖRT NOGA MED ATT FÖRKLARA ATT JAG ÄR FAN I MIG INGEN SUPER EXPERT FÖR ANDRA ELLER LÄKARE! Väldans bra i dag på manage mig själv. Och kan en JÄVLA MASSA SKIT OM MYCKET! Men det finns ju orsak att fråga fler än en, och kolla flera källor för att HITTA SIN INDIVIDUELLA MEDIAN LÖSNING SOM FUNKAR FÖR EN SJÄLV!


Att jag ser munter ut, ska man väl inte missta fel, och TRO ATT jag tycker att alla är VETTIGA. För i stan, så finns det folk som jag tycker inte är riktigt kloka, och borde isoleras instant från övrig befolkning! Men det är ju andras problem. Jag har ju ingen makt annat än till en liten del över mig självt. Så länge andra inte aktivt tränger sig på mig och tvingar på sin skit och idiotier på mig.


Har ju faktiskt noll intimitets problematik, med vissa, och gillar klisterlapps personer, eftersom jag egentligen är en klängapa själv. Men tack vare att ICKE VERBAL KOMMUNIKATION och KROPPS SPRÅK ÄR NÄSTAN BORTGLÖMT HOS DOM FLESTA. DÄR MAN PÅ SIN HÖJD KALLAR DET "GUT FEELING" och fattar inte att man läser andras kropps språk undermedvetet.


Jag har inte sagt förut att "JAG SER OCH FÖRSTÅR" Ofta vad som rör sig i just ditt huvud för stunden. Så himla komplexa är VI INTE I SOCIALA INTERAKTIONER! MICROEXPRESSIONS AND THOUGHTS Syns/känns faktiskt, om man är uppmärksam.


När jag verkligen inte VILL LURA MIG SJÄLV, SÅ FATTAR JAG EXAKT VAD FOLK "TÄNKER PÅ och tycker om andra..."


Inget trolleri = PT BARNUM Cold/Warm reading (Vill lägga till lite eget själv sen för skojs skull, så det synliggör vissa grejjer, och pajjar för scamm artister) = Dina döda kilar vidare dit dom ska, eller upphör att exstera = Enkel sanning.


Viss reservation... för lost boys/girls som är en skugga av sig själva pga terror o elände dom utstått med. Se till att TA LIVET AV DIG NÄR DU ÄR LYCKLIG (om du hemskt nog känner att du måste). Jag är ju säker på att det reder ut sig.


Men som sagt. Att medium talar med något SPÖKE som i GHOST http://www.imdb.com/title/tt0099653/?ref_=nm_flmg_act_28 (Inte vad jag vet... )


Är ju lite skillnad med annat, men det är kanske inte så troligt att alla Har egen heaven crew och just DU ÄR Profeth of the LORD bara för att du påstår att du ÄGER! Mer sannolikt att det blir trista konsekvenser för just dig sen.. MEN DET SKITER JAG I SÅ LÄNGE MAN INTE LURAR ANDRA ATT DÖ...


För egen det så: Born this way. Att det har blivit som det blivit = INTE MENINGEN! Fukkade galningar... På ignorlista för non existant är väl... Ni som äger så fantastiskt, fattar inte ens konsekvenserna av erat eget handlande. Ni är ju vikitgast i hela existensen så klart... Missnöjd är en underdrift, unizon't

Av Mikael - 3 maj 2016 21:33

Det kanske är dags för vissa att lägga ner tid på att Lära känna sig själv, Sära på begrepp osv...


Spartan - (Fight) klubb Männen. Som gillar att Umgås med Män främst, och låter som dom gör emot kvinnor. Människor arten lär ju Klara sig om Färre män/kvinnor, lever i sk Lojala Monogama trogna förhållanden = Betyder att man ger varandra ett helvete för ganska många...


Jag har sällis av 1 man som är en homo-Prins   , vilket typ räcker med män i näromgivning för mig, privat socialt. Honom har jag en massa gemensamt med intresse mässigt, bl'a annat för att han förstår hur man är vänner med kvinnor, utan att vilja sätta på dom (För er så är ni väl avtändande sexuellt lol, för han, vilket väl är där vi skiljer oss markant   ) Vilket funkar för mig. finns ju så mycket annat som är kul med kvinnor. Och vi saknar väl samma kropps komplex emot kvinnor, som heterosex män lider av? Skiter väl jag i om min grej är 0.5cm => Erat problem lol   Osv... Jag fattar inte vad män upplever som personlig problem med vissa saker. Sen att palla Ragga på allt som man tycker passa en utseende mässigt = PUST... Orka... Det här med personlig fysikalisk bekräftelse från andra könet. Och hur ska det påverka mig? Pragmatiskt LAT     


Oavsett så är det förvirrande. Det här att jag ska göra till mig, på ett konstlat sätt och framhäva mig själv på sätt som kanske inte överens stämmer med verkligheten I'hållande => vem orkar Fejka att vara nån annan mer än en stund?



Jag äger på att vara mig! Vilket alla rent praktiskt gör. Sen att vissa är mindre uppskattade av omgivningen, är ju en annan femma = Bara att gilla läget, och kanske fundera på en Ny personlig social strategi?


En lustig sak, med mig själv är att Jag tycker Kvinnor är, erhuuuum.... Himla lustiga på så otrligt många sätt så det kvävs väl flera tusentals A4 sidor att hinna skrapa på ytan   Sen så när ni är ESTETISKT korrekt formgivna på det sätt som tilltalar mig. ALLA är faktiskt Ytliga med rätta. Annars så skulle man gilla en Grästuva, sten osv... lika gärna... Kan lixom inte gilla allt utseende mässigt (orsak till att jag tycker UTSEENDE Norm är TOTAL IDIOTISK). Jag har verkligen tagit reda på vilka jag tycker ser attraktiva ut eller oattraktiva ut. Vilket inte behöver betyda att Jag tycker VISSA SER FULA UT. Men det är inget för mig som sagt.


Lätt ställe å hitta snyggingar på => Tv 4 personal   + Mitt husvagns nomad gäng från Top av planet ner till mitten, och sen vidare söder ut. Samt east/west hållen, väldans SPECIFIKT. Forskare VET IDAG att Människor är Umgängesmässigt ofta ytliga, när det kommer till partnerval och nära vänner. Förenklat så väljer väl majoriteten långväga Släktingar att umgås med.



Men inte alla, som väljer motsatser. Allt för att människan ska mixa egenskaper för att GÖRA VÅRAN ART Bättre och mer resilent emot sjukdomar osv... Personligen så tycker jag det här är BUSKUL.


Helt seriöst så kan mina långväga släktingar (och andras mnDNA grupper) se HIDDIOUS ut   = Pomperiposa. Men men... Oftast så tycker jag det är personligheten och beteendet som gör att jag tycker att man ser hemsk ut.


Om man är som =>




JAg tenderar att Gilla, som sällan funkar med egna könet i större utsträckning =>



Lets face it, vissa är inte så listiga, så det är väl inte konstigt att man inte pallar med dom.


Lär ju vara noll risk att jag vill umgås med Moderat, sosse, liberal el sd kvinnor i någon större utsträckning. 


Inte för att det är något fel på dom, förutom... Men dom jag gillar tenderar att vara lite mer orginell krångliga på ett bra sätt. Även om dom skiter ibland? vad dom röstar på.


Idag så fattar jag inte överhuvudtaget varför kvinnor inte röstar på feministiskt initiativ som FAKTISKT är enda kvinnlig politiska ideologi = varför det gnälls så mycket på dom. Ni kvinnor som gnäller på dem, skjuter er i foten, och ber om att få vara Politiker Man's Bihang. Vilket jag tycker är lite elakt emot sig själv, med det är ju eran bizzness. Jag PALLAR INTE MED dig speciellt länge om du inte främjar dig själv konstruktivt som kvinna. Men det är väl inte hela världen om alla Kvinnor lurar sig själ i 15.000år till.


Dagens samhälle, där en viss personlighets typ av MÄN, som gör er sjuka, tillsammans med alla Sociala idiot krav på er. Gör att det är väldans svårt att umgås med er. Ni hjälper ju till att LÄGGA UPP DET för alla kvinnor, när ni bara skiter i det.


Enkelt generaliserat förklarat (ta det för vad förklaringen är): Fyllkärringar som har stress psykiatri problematik, pga känsla av otillräcklighet och onyttigt leverne. Männen som vissa väljer att utsätta sig för??? Varför? Jag fattar ju att det handlar om att man faktiskt är NERNÖTT = Har/haft samma problematik.


Ställer ju lite andra krav nu, för att inte bli tokig/knäpp/kortsluten.


https://sv.wikipedia.org/wiki/Simone_de_Beauvoir / https://sv.wikipedia.org/wiki/Jeanne_d'Arc / https://sv.wikipedia.org/wiki/Moder_Teresa (snygga versionen lol) / https://sv.wikipedia.org/wiki/Maria_Wetterstrand / https://sv.wikipedia.org/wiki/Jessika_Gedin Osv...   Som ser ut som =>





Är ju lite priliminärt med allt ju. Men man ska =>



Annars får det fan va       


(waffers, nått kul ska man väl roa sig med)


Är ju kul å ta reda på vad man tycker är skoj.   


Av Mikael - 3 maj 2016 21:24

Emotionell Anknytnings och begrepps problematik...


Förklarar väl det bra?! http://www.decibel.fi/information/karlek-and-sex/parforhallandet/karleken/foralskelse-vs.-karlek


Hur kan man inte bli förälskad i =>




  




    

Impossible not to...

Av Mikael - 3 maj 2016 21:12


Så är det väl rätt ibland att vara, emot sig själv =>


Av Mikael - 3 maj 2016 11:48


Finns en Tomte arme av dom   


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards