Alla inlägg den 9 maj 2016

Av Mikael - 9 maj 2016 21:58

Special 6 månaders schaman utflykt, så var jag med om en massa lajbans. Är ju tokig förståss, men men. Stackars älvorna...   Träskade i snail speed... Och vid det så lämnar jag det öppet för tolkning...



Han med en massa annat latjo åxå... Vanligtvis så borde jag oroat mig som vanlig person, ifall det är dags att ta in på hospitalet. Men var inte en sån utflykt då'ra... 

:)

Av Mikael - 9 maj 2016 21:54

Av Mikael - 9 maj 2016 21:23

Kastade Cigg fimpar (visst drägg tömmer rätt ut från balkongen lol) Lokalt i STAN så genererar det 1 arbetstillfälle, och den mannen är glad att ni stökar ner = garanterat jobb till honom. Vilket är väl bra, men är ju inte så att det inte finns annat att städa istan. Vissa sk Vuxna är värre än 2åriga ungar med att stöka ner...


Dom som inte gillar att man kastar fimpar, Rökare speciellt. Är föräldrar som röker. Extra medvetna om att SMÅTTINGAR käkar fimpar, gärna lol. Vissa djur, som Igelkottar gör det åxå (förmodat för att anticimexa sig själva å taggar.   


Men men, är ju klart att VI SOM ART Inte har lärt oss ännu att LÄRA ALLA UNGAR att inte stöka ner. ÄR JU KLART ATT DINA SKITUNGAR SKA FÅ VARA RIKTIGA GRISAR JU.   


Glömm inte vad SOCIAL DEMOKRATEN SOM ÄR HÄÄLSOSAM SÄGER "KOM IHÅG ATT INTE ANDAS" Om man bränner fett för förmycket av det. CO2 Dispenser på 2 Ben , med andning och svettning "guilty as charged" = ALLA Män speciellt borde få betala MANS SKATT   (skojjar nu, för det är ju inte klokt ju).


Men har inte tänkt på hur kroppen efter att ha frigjort fetter överflöd och gör sig av med det. Läste tidning hos Barnmorskorna lokalt   = Å lärde mig någe nytt. 83%? andning och resten svettning... i CO2 Form. Fru Gudinna vad VI STÖKAR NER per automatik.


Angående ciggfimpar = Not perfect och ställde till det en vinter för granne under utan att tänka på det lol.


Men hur som helst. Fråg cigg till FET lol = känner mig FET om magen pga är miljöförstörd...


Den känslan går bort av lite gemensam aktivitet och uppskattning   


...

Av Mikael - 9 maj 2016 20:50

https://www.bris.se/?pageID=292


Så används pengarna:


Varje år lyfter vi på luren tiotusentals gånger. Samtalen handlar om allt från utsatthet, ensamhet, psykisk ohälsa, sorg, rädsla, kärlek, vänskap och allt det där andra mellan himmel och jord som kan vara jobbigt att handskas med när man växer upp.

Hjärtat i vår verksamhet är telefonen, mejlen och chatten.Vi har anställda kuratorer på plats som stöttar barn och unga upp till 18 år som hör av sig till Bris och hjälper dem att förändra sin situation. Samtalen för barn och unga är helt kostnadsfria. Vi har även en stödtelefon för vuxna som har frågor om barn.

Det finns olika sätt att stödja oss och hjälpa oss hålla alla våra kontaktvägar öppna oftare.Vår möjlighet att svara på alla viktiga samtal står i direkt relation med det stöd vi får av generösa och omtänksamma företag och privatpersoner.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards