Direktlänk till inlägg 15 maj 2016

...

Av Mikael - 15 maj 2016 07:37


Alla kan påstå mycket. Men finns det ingen chans att till viss del förklara eller delvis bevisa, så köper jag det sällan. Är otroligt skeptisk emot mycket. Varav jag tar mycket teologiskt med ett bistert bemötande.


Att mitt afterlife gäng trollade exceptionellt mycket och uppgraderade (förklaring utryck lätt att förstå => ) Människor till Andeväsen den här repan. Får jag väl ta för vad det är. Att lyssna på folk små vinklade bekännelser har jag lessnat på.


Liten rolig sak förra året. Ugn slog ut ett svart moln av rök när var avstängd (humöret var inte det bästa). Jag har haft en massa små händelser hela mitt liv, men tror inte på en trollerigud för det. Prove it practicaly = var väl därför Dödskalle comet osv dök upp. Har missat en massa pga elände, vilket jag är less på = Väldans trött på majoritet av omgivning. = Blir tokig av era tokigheter.


Man ska ju vara försiktig med vem/vilka man omger sig. Bevisligen vetenskapligt idag så vet man i det stora hela hur Människor influerar varandra Biokemiskt, biologiskt och neurologiskt. DNA kod är just avkodad = samt så vet man Överlevnads förutsättningar för Biologiskt liv på planet = Om man inte klarar av att följa Basal DNA kod automatiskt. Orka bry sig...


Förstår ju att jag aldrig riktigt kommer att dela samma bild av omvärld som dom flesta. Skyller det på perceptions problematik.  


Att lilla människa som knappt märks av, så pass oviktig äro... Tror sig vara Universums center of attention = Lustigt men osant. Trist att man som art grupp, bryter alla regler som finns, för att göra sig märkvärdig? (enligt en själv?). Kommer jag aldrig att förstå. 


Man kanske ska återgå till Amish tech? Med tanke på eskalerande marginalisering och förödelse? Månen är en OST och Hin den onde kommer och tar dig om du är en dumming (sorry, men ni får nog fortsätta straffa er själva...)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards