Alla inlägg den 1 september 2016

Av Mikael - 1 september 2016 02:28

– Vår studie visar också att nivåerna av både gräspollen och björkpollen ökade under studieperioden, och att pollensäsongernas längd ökade. Det är en trolig förklaring till att just allergisk sensibilisering mot pollen ökade, säger Anders Bjerg, läkare och en av dem som genomförde studien.

 

Sannolikt har dessa växtarter gynnats av de allt varmare somrarna. Medelsommartemperaturen har ökat med 1,5 grader sedan 1970-talet.

 

http://www.akademiliv.se/2016/06/34495/

 

ÄR JU TUR ATT NARCISSIST POLITIKER OCH CHEFER HAR DET BRA... NI FET-FYLLEKNOPPAR HAR JU ALLT NI BEHÖVER... MAT, SPRIT OCH KÄRRING ATT MISSHANDLA?

 

http://www.akademiliv.se/2016/06/34427/

 

En majoritet av förövarna, oavsett kön, begick det dödliga våldet med ett vuxet offer under påverkan av någon substans (alkohol eller drog) <--- Är klart SKATTEPENGEN ÄR VIKTIGAST... Den är inte till för att stävja konsekvenser som man påstår... ÄR EN INKOMSTKÄLLA FÖR PSYKFALLS POLITIKER som dom låssas är nått annat...

 

Hemmet en vanlig mordplats

En annan skillnad var att tidigare våld mellan offer och förövare var vanligare i fall med kvinnliga förövare än med manliga förövare, samt att kvinnornas brott oftare begicks i hemmiljö. Hemmet var den vanligaste mordplatsen för samtliga, men ännu vanligare för de kvinnliga förövarna där mordet skedde i hemmet i nästan 9 av 10 fall. = SINGEL ÄR JU ETT ALTERNATIV...


Kvinnliga förövares vuxna offer var oftare av manligt kön och en intim partner. Deras offer var också ofta substanspåverkade vid tidpunkten för brottet och de dog oftast till följd av knivvåld, säger Thomas Nilsson, forskare vid Sahlgrenska akademin (Var ju en 21åring...)


Samtliga fall under tjugo år

Gruppen med forskare från Sahlgrenska akademin, Karolinska institutet, Stockholms universitet, Rättsmedicinalverket och Brottsförebyggande rådet har studerat data som omfattar samtliga fall av dödligt våld i Sverige under åren 1990 till och med 2010.

 

1570 fall av dödligt våld begicks under den observerade tidsperioden, och av dem begicks 1420 av en man (90,4 procent) och 150 av en kvinna (9,6 procent). Fördelningen mellan förövarnas kön ligger stabilt runt proportionen 90/10 procent män/kvinnor över hela undersökningsperioden

 

ATT DET ÄR MÄN SOM ÄR RAGE-MONKEY = INGEN NYHET... ATT KEMIKALIER UPPENBARLIGEN KORTSLUTER DNA = VILKEN NYHET... Om nån smuttar på en choklad Pralin (eller har nått beroende överhuvudtaget) = UNDVIK ÄR ETT TIPS...

 

Av Mikael - 1 september 2016 02:13

NY STUDIE. Män som är överviktiga eller feta som 18-åringar löper betydligt högre risk att drabbas av hjärtsvikt redan i tidig medelålder. Det visar en studie som gjorts vid Sahlgrenska akademin, på mer än 1,6 miljoner svenskar som undersöktes i samband med mönstringen. http://www.akademiliv.se/2016/06/34489/


Hjärtsvikt är vanligt bland äldre personer och de flesta som får det är mycket gamla, men det förekommer även bland yngre och i Sverige har vi sedan 1980-talet sett en ökning av hjärtsvikt bland personer under 45 år. En tänkbar anledning till det kan vara att övervikt och fetma ökat. Bland unga män som mönstrade mellan 1969 och 2005 ökade andelen med fetma från 1 procent till 5 procent.

 




Har man tagit åt sig, och vill sluta mishandla sin omgivning och sina ungar...




Mer tonvikt behöver läggas på att upprätthålla en hälsosam kroppsvikt från tidig ålder som en förebyggande åtgärd inte bara mot hjärtsvikt utan också när det gäller annan hjärt-kärlsjukdom, säger Annika Rosengren.

...

Av Mikael - 1 september 2016 02:04


En Spanjako'boy lol


Av Mikael - 1 september 2016 01:57

http://www.pandasinfo.se/difdiag.html


  • Kunskap om PANDAS ska finnas hos alla läkare och psykologer som möter barn
  • Kunskap om PANDAS ska finnas hos alla läkare och psykologer som möter barn

Differentialdiagnostik

Differentialdiagnostik betyder att utesluta andra sjukdomar som kan ha liknande symtombild. Neuroborrelios, också kallad Tertiär Borrelios (Tertiary Lyme disease på engelska) är ett av de tillstånd som kan ge liknande symtombild. Här kan du läsa en artikel som pdf från Läkemedelsverket om Borrelios, Läkemedelsbehandling av borreliainfektion.

Av Mikael - 1 september 2016 01:49

Läkemedel för rökavvänjning är ingen nyhet men Louise Adermarks forskargrupp vid Göteborgs universitet vill förstå hur nikotinberoende påverkar hjärnan och hur man kan undvika att falla tillbaka i ett nikotinmissbruk när man väl lyckats sluta röka. Drogberoende är en kronisk sjukdom som kännetecknas av kontrollförlust. Det ---> åstadkommer förändringar i hjärnan <--- som gör det svårt att motstå återfall.


http://www.akademiliv.se/2016/06/34530/


KVACKSALVERI-KRISTNA FÖRENINGEN (inte BB) har ju sin STENÅLDERS FÖRKLARING... Trots att vi lever på 2016talet, där vetenskapsmän/kvinnor tillsammans med Sjukvårdspersonal Kan förklara hur olika Kemiska Beroende påverkar en fysiologiskt och en FENOTYP ( https://sv.wikipedia.org/wiki/Fenotyp )


ATT SOCIALA FÅR HÄRJA MED ALLA MINA STACKARS PUNDARKOLLEGOR... BORDE VARA OLAGLIGT. FYLLGUBBE OCH SOCIONOM UTBILDNING = INTE SJUKVÅRDS RELATERAD UTBILDNING... ERA PSYKFALL! NI ÄR MÖRDARE = NI ANSVARAR FÖR ALLA SJÄLVMORD = SKULLE JAG VARIT ER = JAG SKULLE TA LIVET AV MIG SJÄLV!


ICD-10 ENBART FÖR SJUKVÅRDS UTBILDAD PERSONAL = MINIMUM 2års utbildning! http://www.internetmedicin.se/icd.aspx?action=KSH_trace&kod=F103&klass=KSH ERA SOCIOPATER!

Av Mikael - 1 september 2016 01:38

LITA INTE PÅ KVACKSALVARE SOM KALLAR SIG SJUKVÅRDSPERSONAL I SVERIGE = DOM KAN FÖRMODLIGEN INTE ETT SKIT... HAR DU TUR SÅ GILLAR DOM ATT TA REDA PÅ SAKER... Om personal med tid visar en vilja att accumelera egen kunskap = Nått att hålla tag i...


EN MASSA SAKER GÅR INTE ATT FÖRKLARA FÖR FEJK SJUKVÅRDS PERSONAL = WAIST OF TIME EFTERSOM dom har fantiserat ihop en egen verklighet, som är svårt att lära sig regler för, för andra. TIPS = SÄG HEJ'DÅ OCH TACK!


Gör dig själv =>



SKRUVA IGEN YTTERDÖRR MED SKRUV FUNKAR...



Av Mikael - 1 september 2016 01:32

FLERA ÅR SEN...


NY STUDIE. Tvärtemot vad som tidigare antagits ger en högre dos av antidepressiva läkemedel också bättre effekt. Det konstaterar forskare vid Sahlgrenska akademin i en ny studie, som också visar att SSRI-medlen är mer effektiva än vad som tidigare påståtts.

 

http://www.akademiliv.se/2016/06/34537/

 

AMFETAMIN LANGAREN PÅ ÖPPENPSYKIATRI, var bussig och skrev ut dubbel av maxdos. Tillsammans med att han inte så nått att jag käkade dubbelt på det = upp till 800mg Zoloft (200mg max som norm) = Pilot solo studie = Jag lever så man dör ju knappast av det... SAMMA MED PROPRANOLOL mg mängd - LÄKARE VET INTE VAD DOM HÅLLER PÅ MED...

 

Propranolol, post-traumatic stress disorder, and intensive care: ..... among trauma patients [62], or using high-dose therapy [63] (240 mg/day for http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4331383/ till

 

The original text regarding the second study described an initial propranolol dose of 40 mg/kg immediately

 

The second study, with 7 subjects and 25 controls, used an initial dose of 40 mg immediately after memory recall followed by 80 mg 90 minutes later. Five subsequent weekly sessions involved both doses concomitantly. http://www.medscape.com/viewarticle/729444

 

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards