Alla inlägg den 4 maj 2016

Av Mikael - 4 maj 2016 13:10

De vettiga Taxi chafförerna, kanske kan tipsa damerna om Webcam hotell online istället. Man kan sitta hemma helt själv idag och tjäna stålar, utan diret kontakt. Allt som behövs = LAPPTOP plus program... Webhotell håller med full service idag = Vettigare än att riskera att utsättas för våld ute på gatan tillsammans med okända...

:)

Av Mikael - 4 maj 2016 13:06

Av Mikael - 4 maj 2016 12:53

Ett konto med http://www.swtor.com/holonet/classes som jag inte tar mig tid med. Har annat som jag gillar å göra. Så det gäller att ha ork att Sortera igenom sin egen gojja man vill få gjort, av trist skit, och roligt. Kan inte påstå att jag är motiverad till en nytt försök med PRIMÄRVÅRDEN. VET ALDRIG HUR ILLA DET KAN SLUTA = UPPVAKET SOM HELKROPPS FÖRLAMAD NÄSTA TRICK O BJUDA PÅ??? HAR FUUUUUUUUUUUUUULLT FÖRTROENDE FÖR DOM! TRIST NOG.


1 av 100.000 råkar ut för Narkos komplikationer = VILKET ÄR VÄLDANS BRA STATISTIK! Är ju inte så att Läkare försöker Medvetet ta livet av folk från start. Är väl hopplöshet och irritation som gör dom mera Cyniska? Vissa av dem. Jag har dock tröttnat på att ha förståelse för deras arbets situation. ÄR KONTRA PRODUKTIVT OCH RENT AV LIVSFARLIGT FÖR MIG.


Får KÖRA schaman Warlock Super hemsk     



Laddar på lite Grupp-Gay porr till FRA damerna   VAD, Lesbo damerna funkar för mig o kolla på = garanti att dom inte vill umgås med en på vissa sätt   => orgy in the showers (tyckte jag såg en polis där åxå )     Vad gör man inte för att Lyfta SPIRIT hos myndighets anställda så dom pallar med dagen   

Av Mikael - 4 maj 2016 12:47

Möjlighet att Själv sortera ibland tokerier och vettig information. Blandar ju Emotionell impuls dravel med vettigt ibland, så det gäller att HA =>



Så man inte råkar imbilla sig fel, med diverse spörsmål...   


Våran lokala http://www.swtor.com/holonet/classes/sith-inquisitor   Är ju världens hjärta och en outtröttlig Hjälp Bot till alla. Från sve kyrkan, där han tog över från prinsessan som hade den tjänsten innan. Man ska ta åt sig rätt. Lite lagom självironi är bra för =>


Av Mikael - 4 maj 2016 12:44

Nätkontakt eller närkontakt?
- Båda två behövs. Nätkontakt är väldigt bra i vissa fall, för att möta folk i exempelvis Kalifornien. Att åka dit och få närkontakt tar en vecka. Då är Netmeeting med bildöverföring bra.


http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0010/02/lans0207.html



Av Mikael - 4 maj 2016 12:37

Verkar samarbeta med Ryska hackers? Special virus som säger att man ska ladda ner deras VIRUS för att bli av med FÖRSTA VIRUSET. ÄR VÄL KANSKE INTE SÅ BRA MARKNADS STRATEGI???


ETT ALTERNATIV ÄR JU ATT KÖRA EN SVENSK LIKNANDE SIDA, FÖR JUST UR SOCIAL NETWORKING PRIVAT OCH YRKESMÄSSIGT SÅ ÄR DET JU ETT FANTASTISKT VERKTYG. FÖR ATT SYNLIGGÖRA IDIOTER OCH IDIOTI! KAN JU LÅTA FRA HÅLLA I DET, SAMT KRÄVA ÖPPEN IP ADRESS TILL MODERATORER OCH ANSVARIGA. SÅ DEPORTERING POLISEN KAN KOMMA OCH VRÄKA SVENSKA MOBBING FAMILJEN OM DET BLIR PROBLEMATIK??


IDIOTER SOM FÖRSTÖR OCH SÄNKER PRODUKTIVITET HOS MEDBORGARE (SOM MISSBRUKAR PARTIET GÖR) VILL VI JU EGENTLIGEN INTE FRÄMJA?? DOM GÖR JU ALDRIG NÅGOT KONSTRUKTIVT, INTE ENS FÖR SIG SJÄLVA = > GE BORT TILL EU/TYSKLAND ÄR ETT FÖRSLAG?

...

Av Mikael - 4 maj 2016 12:29

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards