Alla inlägg den 4 maj 2016

Av Mikael - 4 maj 2016 07:21

Ska ju inte behöva vara säkerhets experter, jurister, läkare, soldater/ÖB, Katastrof utbildade osv...


Men Av alla vettiga så klarar ni det säkerligen. KOLLA MELODIFESTIVAL! Har fingret med i +6 låtar? NOBEL ACADEMI, IDROTTSMÄN OSV... GLÖM INTE BORT HUR OFANTLIGT "MÅNGA* vi är = FUTTIGA 9.5miljon OCH ENDÅ SÅ ÄGER VI PÅ DEN INTERNATIONELLA ARENAN I PRECIS ALLT!!! = GENI SPECIALIST FOLK! SOM ÄR FÖR SNÄLLA FÖR SITT EGET BÄSTA OCH LÅTER NOLLOR OCH DRÄGG STYRA LANDET! SANSLÖST!


MAN BEHÖVER INTE RÖSTA PÅ TOTALA IDIOTER, FÖR ATT MAN SKA DET! OM ALLA TÄNKER TILL OCH BÖRJAR MED ATT PRIORITERA SIN EGEN FAMILJ OCH KÖR DÄRIFRÅN!



2d platt spelmissbrukande NOLLOR KAN MAN SLÄNGA PÅ BRON I SKÅNE! VARSEGOD = GÅ SÖDERUT! UNDRAR VAD DET ÄR FÖR MUPPET VARELSER ??? NÅGRA NORDISKA GUDAR = INTE SÅ MYCKET VA!!! =>


Av Mikael - 4 maj 2016 07:11

Att min lilla mammis BARNbarn fattar att dom inte ska vara IDIOTER!


Civil paramilitary defensive urban combat tactics är ju ett TIPS.


Strategiskt Undvikande med taktiskt tillbakadragande: En livsstil! LOOZERS SOM LÅSSAS VARA SUPERHJÄLTAR OCH ATT NI KAN ALLT = NI FATTAR PRECIS VAD JAG MENAR VA?   


Springa som YR höna = INTE MIN STIL!   =>



Funderar på att kirra egen KOMPLET NATIONELL PLAn, för NÖJJES SKULL! Lär väl behövas, om man kollar på CLOWNER i HUSET... SORRY MEN ATT GÅ TILL INDIAN CASINOT = INTE HJÄLPSAMT MANNEN!

Av Mikael - 4 maj 2016 06:40

Gnäller på nytt sätt, och är allmänt ur Karaktär med vissa grejjer, som faktiskt HAR EN VIKTIG orsak för mig. Det är ju uppenbart för mig att jag är allt för snäll, tolerant, tolmodig, förlåtande, ursäktande för andra beteende speciellt emot mig. 


Ibland så kan man vara lite väl förstående på fel sätt. Blygsam funkar ju inte heller.


Jag ÄGER på att VARA CLEVER som EN GUD. Och är lite LESS på AMATÖR NOLLOR SOM INTE KAN ETT SKIT, och ara förstör för omgivningen. FATTAR INTE ATT FOLK VILL UMGÅS MED DOM.


Även om jag muttrar mycket, så kommer jag aldrig att försöka förstå och lära mig så mycket jag kan, samt omvandla det till vettig information som andra förhoppningvis får användning av. Men vaFAN. IDIOTER HAR DRIVIT MIG TILL VANSINNE! FÖR FUCKERS !!! SKA HA EN OTROLIG FEST NÄR DU STRYKER MED!!! TYCKER DU ÄR VÄRRE ÄN EN PARASIT! TA ÅT DIG OM DU KÄNNER DIG TRÄFFAD DIN JÄKLA MICROB! DU FÅR FÖRSTÅNDHANDIKAPPADE ATT VERKA SMARTA!



Otrevlig fungerar som GRÄNSSÄTTNING. Trött på vara minnes kapput på vissa sätt, även om det inte är någon fara nu.


Vill ha egen skyllt till mig själv "OM INTE ANVÄNDBAR, KASERA SNARAST OCH ÅTERVIN" LOL. Gillar att vara NYTTIG för omgivningen då, IDIOT SOM JAG ÄR. HELT GRATIS ÅXÅ!


Tar vara på att jag slipper ALLA som jag tidigare känt innan 2015. Inte så att jag saknar någon... NI HAR FAN EN SKRUV LÖS ELLER FLERA I HUVUDET... FBI CHEF MED GOJJA PÅ ANDRA = THATS ME = ÄR VÄL DÄRFÖR nollorna SNACKAR SÅ MYCKET SKIT OM MIG. Att jag drar på mig andras PSYKFALLS BETEENDE, är ju en krånglig insikt för mig. VARFÖR JAG ÄR EXTREM PETIG MED SOCIALT UMGÄNGE...


MIRROR NEURONS OCN NEUROLOGISK BIOKEMI M.m is a BIATCH!


INDIAN CHEIF PEYOTE TRIPP FOR THE WIN   



3enighet alá mig: MAMMA, PAPPA o JAG lol. Fått ta hand om mig själv och Uppfostrat mig själv sen 1.5års ålder. Är Härdande att växa upp i AMITYVILE Miljonprojekt bygge område... Drabbade mina stackars föräldrar, som jag är himla stolt över trots all skit... Farsan fattade tillslut vad han behövde göra. Morsan kirrade sitt eget = Vart så sjuk att hon inte DÖG TILL BITRÄDE ÅT ANDRA! SPECIELT SATUNGARNA HON HADE!


Dom rev min gamla skola, och dom borde kanske FORTSÄTTA MED HELA SKIT OMRÅDET, Lämna folk i hus el inte, valfritt... Noll förlust förmodligen om man lämnar kvar vissa i KNARKAR/ALKO BO! VILKET JÄKLA DÅRHUS!! ÄR JU EXAKT LIKADANT NU, SÅ STACKARS UNGAR DÄR!


HUR DET FUNKAR I SVERIGE MED VISSA SAKER??? CURLA FUKKERS MOBBAR UNGAR SOM ÄR SOCIAL EFTERBLIVNA!?? HIMLA VETTIGT!!!


Blir ju så fina individer av dom... ÄR LÄTT ATT BLI DIKTATOR I SVERIGE = STARTA TVÅNGS PARTIET! ALLA SKA MÅ DÅLIGT UTOM ONE = SKÄLL SEGER. ÄR JU PINSAMT ATT NI TROR ATT NI MÅSTE LÅSSAS VARA ANNAT ÄN NI ÄR!


KÖR MED ÖPPNA KORT = MASSMÖRDAR PSYKFALL = SÅ VET ALLA VEM DOM MED IVER SKA RÖSTA PÅ! MASSVIS AV BROTTSOFFER ÄR JU RÄTTLÖSA I SVERIGE. SOM DÖLJS PÅ SAMMA SÄTT SOM MAN DÖLJER ARBETSLÖSHET KNUTEN TILL INFLATIONS REGLERING! MEDBORGARE HJÄLPSAMMA OCH LÅSSAS SOM ATT ALLT ÄR BRA!!


SAMT GÖR SOM DOM SKA = LÄR SIG SÅ LITE DOM KAN FÖR ATT SKYDDA SIG SJÄLVA = SÅ DOM ÄR ENKLA BROTTS OFFER!


ALLA VET JU ATT OM NÅGON SÄGER ATT DOM SKA "SPRÄNGA ANDRA" SÅ GÅR FOLK OCH STÄLLER SIG I GRUPP = FÖR STÖRSTA EFFEKT OCH ENKELHET! ÄR JU FAN SYND OM ER!!! VAFAN, FÖLJA NÅN SOM SPELAR BORT PENGARNA ELLER CURLA DOM SOM FÅR EN VRÄKT! SKÄMTA APRILLO MED MIG???



...

Av Mikael - 4 maj 2016 06:32


Täntkte använda som sociologisk liknelse. Nyvaken och minneskapput litegranna, så tappade det.... Pust. Är det som jag blir mest förbannan på. VANSKÖTSEL AV IDIOT SOM FATTAR EN MASSA BRA IDIOTI! Som är bra för andra. Suck...


Annars så är jag väl SLIT O SLÄNG PERSON. Och står ut med en massa bäng och däng...


Fan... Fortfarande glömt...   

Av Mikael - 4 maj 2016 04:19

Favorit tid på dygnet och har alltid varit...


:)

Av Mikael - 4 maj 2016 04:14



Folk som ger bort sin egen frihet medvetet utan att behöva det? Kommer aldrig att fatta...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards