Alla inlägg den 5 maj 2016

Av Mikael - 5 maj 2016 11:49

När tålamodet är slut... Vill ju inte riktigt tänka på hur DIGER situationen är åt alla håll.


Hur fixar man allt? Börja med närmaste person, så tar denne över och skickar vidare till nästa. LÄTT SOM EN PLÄTT ATT PÅ EN VECKA FIXA HELA PLANET! JAG HAR FAKTISKT GJORT MITT, Och andra försöker ju göra sitt.


VILKEN VIKTIG MAN VILLE HA MONA SAHLINS TJÄNST??? ATT SÄLJA HYRESKONTRAKT OCH KÖPA HOROR OCH SKATTEMEDELS FÖRSKINGRA GÅR JU FINFINT OM MAN ÄR MAN!


FAKTISKT SÅ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR DOM FLESTA MÄN PORTADE VID =>



Jag försöker att vara BUSSIG, TROTS ATT DET DRÄLLER AV EN MASSA SVIN! MEN DET BEROR PÅ ATT MIN GENOTYP/FENOTYP FUNKAR SOM DEN GÖR. KAN INTE LÅTA BLI ATT FÖRKLARA LÄGET. EGENTLIGEN SÅ SKITER JAG I DET. ONSKEFULLA EGOCENTRISKA AS ÄR INGET SOM JAG VILL UMGÅS MED. MED DERAS FAMILJER KANSKE VILL SÄGA DET DOM VILL TILL DOM = KÖRT EFTERÅT!



Av Mikael - 5 maj 2016 11:30

ÄR same shit people... Spela roll om do påstår att dom är Ateister eller whatever världsreligion... Nazister hela bunten...


https://en.wikipedia.org/wiki/Gustaf_Retzius


Finns över hela planeten, färg, kultur, religionstillhöringhet irrellevant!




Det lustiga är att det ÄR VI SOM SLÄPAR UTVECKLING FRAMÅT = UTAN OSS = ALLA SKULLE VARA BUSH APOR SOM ÄR RÄDDA FÖR ALLT! NY TEKNIK = NEJTACK? KROSSA, DÖDA, FÖRSTÖRA O HATA GÄNGET SOM HAR AVLAT FRAM SITT BETEENDE = DAGS ATT FOKUSERA PÅ ANNAT = LITE VÄL HEMSKT PÅ PLANET NU!! BARA FÖR ATT ALLA FEJKAR DISNEY PRINSESS LAND = BETYDER INTE ATT DET ÄR DET.


FORTFARANDE MED NYA METODER SÅ, KÖR NASSE SIN RETORIK PÅ NYA HEMSKA SÄTT! ÄR SÅ LIGITIMISERAT OCH NORMALISERAT SÅ MÅNGA TYCKER DET ÄR HEDERVÄRT OCH ANSTÄNDIGT BETEENDE NU.


FÖREBILD ALÀ MENGELE? Ofta? STÄLLER JAG FÖR UPPENBAR FRÅGA NU??? LÅSSAS INTE OM DET OCH GÅ OCH SPELA LITE ONLINE CASINO SÅ BLIR ALLT BRA...


NASSE: https://en.wikipedia.org/wiki/Francis_Galton + helt fabrikerat SKIT - https://en.wikipedia.org/wiki/Eugenics (HAN VAR VÄL EN TOTAL IDIOT SÅ HAN FUSKADE FÖR ATT SKAFFA SIG FÖRDEL. LÄTTARE ATT TVINGA TILL SIG KVINNOR, OCH ALLA SOM KAN KLAGA HAR HAMNAT I GASKAMMARE. INTE SPECIELLT BRA FÖR EKONOMI OCH FRAMSTEG VETENSKAPLIGT. MEN VEM BRYR SIG "ONE-MANNEN" ÄGER JU! HISTORISKT SÅ HAR DET JU VISAT SIG GÅNG PÅ GÅNG VILKA GENIER DOM ÄR SOM TILLFÖR SÅÅÅÅÅÅÅÅ MYCKET TILL MÄNSKLIGHETEN! OCH PLANETEN I ÖVRIGT!


HELT UTDÖD PLANET ÄR VÄL MÅLSÄTTNINGEN FÖR VÅRAN ART = DRÖM UTOPI MÅLSÄTTNING! VART ÄR KNARKET SÅ JAG KAN BLI MERA PERFEKT! 



Inte att förglömma...



Av Mikael - 5 maj 2016 07:47


...lyssna på.

:)

Av Mikael - 5 maj 2016 07:39

http://www.beredskapsmaerken1939-1945.se/pansar.htm


Lite limo's   



Urban close tank support: http://www.thefreedictionary.com/grenadier för =>



Juggernaut is the second single from STEVER's "Idiot Savant" record.



Godtrogen idiot? 



Har lite lokalare umgänge sen 2013-12   

Av Mikael - 5 maj 2016 07:36


Militär Historiskt så har det varit kört för occupations/invations force när morsorna har ilsknat till... Bra på att avhysa idioter   

...

Av Mikael - 5 maj 2016 07:31

Av Mikael - 5 maj 2016 07:27

Söta prinsessor och fina färger på dom   



Det som är bra med soldat parader = Massor av dom på samma plats   


https://sv.wikipedia.org/wiki/Gurkha 

https://sv.wikipedia.org/wiki/Gurkhasoldat

https://sv.wikipedia.org/wiki/Gurka      

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards