Alla inlägg den 6 september 2016

Av Mikael - 6 september 2016 21:29

Jesusbönen är en ofta förekommande repetitiv bön inom kristendomen, med traditioner från den ortodoxa kyrkan. Det finns ingen fastslagen bönetext, men i en ... https://sv.wikipedia.org/wiki/Jesusb%C3%B6nen

 

1333 Den bysantinske teologen Gregorios Palamas försvarar hesychasterna, som hävdar att man genom ständig inre bön - "Jesusbönen" - kan överbrygga klyftan mellan gudomligt och mänskligt, andligt och kroppsligt, och uppfyllas av gudomlig "energi". Hans teologi får stort inflytande på den ortodoxa kyrkan.

 

Beting (tonvikten på e till åtskillnad från beting i betydelsen arbetsackord) benämnes de ovan däck uppstående grova timmer avsedda för fastgöring av grövre ...

 

Sarakka var främst de havande kvinnornas gudinna. Både män och kvinnor offrade till henne. Samerna hade henne “alltid på tungan och i hjärtat”
Namnets första del kommer av ordet saret som betyder klyva och syftar till ett i ena änden kluvet vedträ. Enligt seden skulle man för att underlätta födelsen hugga ved till Sarakkas ära. Denna ved var helig och fick inte brännas. Samerna dyrkade henne under barnsängstiden.



http://jackabacon.com/article/klassisk-beting-2


JAG SKA SKAFFA MIG EN HJÄRNA SOM FUNGERAR, JAG SKA SKAFFA MIG EN HJÄRNA SOM FUNGERAR, JAG SKA SKAFFA MIG EN HJÄRNA SOM FUNGERAR, JAG SKA SKAFFA MIG EN HJÄRNA SOM FUNGERAR, JAG SKA SKAFFA MIG EN HJÄRNA SOM FUNGERAR, JAG SKA SKAFFA MIG EN HJÄRNA SOM FUNGERAR. <--- Ny JESUSBÖN ÅT ER!     

...

Av Mikael - 6 september 2016 21:27

1324 Franciskanermunken Marsilio da Padova publicerar "Fredens försvarare" där han hävdar att kyrkan inte har någon makt över sekulära angelägenheter och att statens uppgift är att garantera fred.

Av Mikael - 6 september 2016 21:22

1306 Den franske kungen Filip IV befaller att alla judar ska drivas ut ur Frankrike. Judarna utvisas och deras egendom konfiskeras.

1328 Tusentals judar mörds av "kristna" folkmassor i Estella sedan en munk hållit hetsande judefientliga predikningar.



1323 Påven Johannes XXII fördömer doktrinen om apostolisk fattigdom som villolära.


1. De kräver bekräftelse hela tiden
En narcissist behöver ständigt boosta sitt eget ego och mer eller mindre kräver komplimanger och uppskattning från andra, men verkar ändå aldrig bli nöjd. http://www.mabra.com/tillsammans-med-en-narcissist/

Av Mikael - 6 september 2016 21:16

1302 Påven Bonifatius VIII utfärdar bullan "Unum Sanctum" som förklarar att det endast finns


---> "en helig allmännelig och apostolisk kyrka",<--- http://www.kvinnofronten.nu/Formodrar/samiska_gudinnor.htm


och utanför den finns det "varken frälsning eller syndaförlåtelse". Den betonar också påvens ställning som kyrkans överhuvud och förklarar att den andliga makten står över den världsliga samt att underkastelse under påven är nödvändig för att vinna frälsning. I denna bulla kommer också dogmen om påvens ofelbarhet till uttryck för första gången. Genom sitt anspråk på överhöghet kommer han i konflikt med den franske kungen Filip IV som låter kidnappa honom.
- Franciskanermunkar är verksamma i det mongoliska imperiet.


http://www.alltombibeln.se/kristendomenshistoria/1301.htm

Av Mikael - 6 september 2016 21:02

Sakna kvalitativ Intelligence som är till fördel för själv och andra = http://www.vidareutbildning.se/skolloggen/de-nio-sju-tva-intelligenserna-enligt-gardner/ = Faller man ihop och dör eller bara frivilligtt migrerar tillbaks därifrån släkt kom ifrån... Who gives a shit... Vad ska vi VARA EN GENERATIONS FÖRBRYTAR NATION FÖR???




För Nydemokrat NEGRER =>



Tappa ett hårstrå på gata utomhus =>




Av Mikael - 6 september 2016 20:46

ALLA ÄR MED OM: https://sv.wikipedia.org/wiki/Charles_Darwin


HANS IDIOT TILL KUSIN!: https://en.wikipedia.org/wiki/Francis_Galton


https://sv.wikipedia.org/wiki/Charles_Davenport


FINNS SUBSTANS I DET: https://sv.wikipedia.org/wiki/Anpassning_(biologisk) = JAG ÄR ANPASSAD ATT GEOGRAFISKT ÖVERLEVA I GPS LOCATION "SVERIGE" RIKTIG SVENSK! = INTE sk nationalist som är anpassad att vara???


Frankrike, belgien, holland, tyskland o diverse feudalstater ? osv = BASICLY VITA =>



Får man säg Se'Bra'Nogger?   



   


MEN SOM SAGT... VALON LEDAREN - HERR NYDEMOKRAT - HAR SÄKERT NÄMT ATT HAN ÄR NATIONALIST... MEN HEMLIGHÅLLER DET NU? PGA ATT HAN HAR FÅTT HÅRA ATT HAN SKA VARA EN VALON NATIONALIST = FEL MEDBORGARSKAP = INVANDRAR'BLATTE I SVERIGE!


HAR HAN INTE HAFT SLÄKT HÄR BEVISLIGEN I 400.000 - 13.000 ÅR SP HAR GENDRIFTEN GARANTERAT INTE ANPASSAT DIG TILL VÅRAN BREDDGRAD = DU ÄR ALLTID EN BLATTE BIOLOGISKT OAVSETT VAD DU SÄGER!!!


OM 10.00 SÅ KANSKE DINA UNGAR HÖR HEMMA HÄR ÅXÅ = BE NICE!!!




SÅ SLIPPER VI GÖRA FLASKPOST AV DIG!!! =>



ESCORT FÖR VITA UTLANDS AFRIKANER PÅ VÄG HEM!



  88'Noggers är tröttsamt...



Av Mikael - 6 september 2016 20:20

Du påstår rentav att papporna är farliga för sina barn som riskerar att drabbas av stressrelaterade sjukdomar som diabetes och hjärt- kärlproblem och utveckla fetma i vuxen ålder.
Vad har du för belägg för det?


- Det finns studier som gjorts på apungar som inte fått tid med sin mamma, där ungarna sedan i vuxen ålder utvecklar kroniska sjukdomar, säger Annica Dahlström som menar att forskningen är direkt överförbar på människobarn.


HON EXTRAPOLERAR RESULTAT SOM EN IDIOT! ATT MAMMA BORTA = PAPPA NÄRVARANE OCH ORSAK TILL NEGATIVA KONSEKVENSER. SAMT ATT APOR HAR SAMMA NEUROLOGISKA SOCIALA GENETISKA STRUKTUR... HON BORDE FÅ STRYK AV EN BATONG PRINSESSA, DEN OTÄCKA KÄRRINGEN!!!


HON ANVÄNDER BRA OCH VETTIG FORSKNING OCH FÖRVANSKAR DEN OCH GÖR DET SVÅRARE FÖR ALLA. OM ALLA SKULLE SHAMA HENNE = TITTA RIKTIGT ILSKET CONDESENDING (inte hotfullt = FÖRAKTFULLT OCH NEDLÅTANDE!) PÅ HENNE SÅ FORT HON VISTADES MED ANDRA MÄNNISKOR = SÅ KANSKE HENNES FÖRSTÅND KICKAR IGÅNG???


http://www.aftonbladet.se/wendela/article14255666.ab


DETTA BLIR AMMO FÖR NAZISTER... SOM INTE FÖRSTÅR VETENSKAPLIGA SAKER HELLER ELLER ?KAN ARGUMENTERA FÖR VARFÖR HON ÄR KOMPLET GALEN SATKÄRRING.


Man kan vinkla DET TILL ATT OM MAMMA ÄR EN CRACKHORA OCH INTE ÄR NÄRVARANDE - ÄR PAPPAS FEL PGA HAN ANSVARAR ÖVER MAMMAS HANDLINGAR LÅNGT INNAN HAN TRÄFFADE HENNE! = ALLA KVINNOR ÄR HELT ANSVARS BEFRIADE = NI KAN MÖRDA VEM NI VLL = ÄR ALLTID NÄRMASTE MANS FEL, SOM MAN KAN SKYLLA PÅ...


ALL FORSKNING BLIR TAINTED I SAMBAND MED GALNA KRISTNA SATKÄRRINGEN! - T.EX ALL NEUROLOGISK FORSKNING OM NEUROLOGISKA DIFFERANSER MELLAN DOM MED KUK OCH FITTA! Bl'a transpersoner får ta smällen...



TOTALT MONGOLIDA EXTRIMIST RELIGIÖS MENTALITET OCH RETORIK: Inom queerrörelsen motsätter sig vissa synen på det biologiska könet som något essentiellt och något annat än en social konstruktion, se Judith Butler. https://sv.wikipedia.org/wiki/Socialt_k%C3%B6n

 

DOM MENAR ATT KUKEN HAR INGET ATT GÖRA MED HUR HJÄRNAN OCH RESTEN FUNGERAR och vicecersa MED FITTAN! ALLA HJÄRNOR FUNGERAR IDENTISKT. SÄGER MAN ATT MAN HAR EN FITTA - FAST MAN HAR EN KUK = ÄR SÅ = ZIM  SALA BIM KRISTENDOM o religiös retorik... DOM ÄR GALNA OCH BORDE SAMLAS IHOP I HORDER OCH LÅSAS IN!!! DAGS FÖR EN VETENSKAPLIG SPANSK INQUISITION!!!

 

ALLA SOM INTE LATENT ANVÄNDER VETENSKAPS TEORI = BRANDED SOM GALNA! KOMMUNISTER/NAZISTER/FEMINISTER/TOKRELIGIÖSA osv... IN MD DOM I HÖNSBUREN SÅ FÅR DOM HITTA PÅ ATT DOM ÄR VETTAR ELLER VAD DOM VILL. TA BORT ALL TEKNILOGI = ALLT MAN-MADE ÄR FARLIGT FÖR DOM!!! ÄR GALNA RAGE-SEX APOR HELT UTAN HÄMNINGAR OCH LOGIK!

 

DET FINNS 2 VARELSER!!! HUMANS OCH GALNA!!! <--- I CRAZY GRUPPEN INGÅÅR EN MASSA UNDERCRAZY!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards