Alla inlägg den 6 september 2016

Av Mikael - 6 september 2016 19:54


Arc Angels =>





https://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=http://transgriot.blogspot.com/2007/03/miriam-xtravaganza-hospitalized-after.html&prev=search Ifall man behöver ducka för lite stenskott... Ni är inte kloka i huvudet, visa av er...

:)

Av Mikael - 6 september 2016 19:44


Om man bara fokuserar på rytmen i hennes röst och pitch osv (innehåll ganska hemskt, och jag kom på mig att smila som en Packman...)... =>



https://sv.wikipedia.org/wiki/Fonetik Hon är =>



För öronen o nervsystem på ett bra sätt     Har ju en drös med Witch Arc angels med mig i släptåg - Skylle på dem, för diverse underligheter   Har varnat - Ingen lyssnar... har jag sagt till så skiter jag i det, och allt gills...

Av Mikael - 6 september 2016 19:16

https://www.youtube.com/user/TheSpiritualCatalyst/about Världens semester för öron osv...



Finns otroligt många böcker. Som Sido projekt för folk - Högläsa o spela in som Extra avkoppling åt andra   


Om hon får slut på upplägg, undra om hon kan Tänka sig att läsa in alla Terry Pratchett böcker   



Att hon är KORTSLUTNINGS SNYGG gör det itne sämre     

Av Mikael - 6 september 2016 18:41

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/hon-trottnade-pa-att-kompromissa-med-sin-moral







Funkar utmärkt =>




Kan inte påstå att jag hajjar praktiska Vits med Orgy all the time???



Hon är otroligt vältalig, och förklarar alla perspektivt på ett skjyst sätt. Varnar för nackdelar, och förklarar väl naturliga fördelar?! OCH ser ur å låter som hon gör   


Denna Extrema hets Emot andras olikheter, Pga monogami - Avundsjuka ??? Att man inte får uppskatta någon annan automatiskt... Hur kan man låta bli att Gilla SINA PEERS (Instant förälskad i prinsessor som henne, tillsammans med katter, pippijoglar o woffar osv...)     Men betyder ju inte att man vill sätta på allt man gillar som man ser... Vem fan orkar med det... ???


Monogam - Att en annan ska vara Sexuell egendom till mig = SKOJJAR MAN??? NEJTACK - SINGEL FOREVER TACK!!! FINNS INGEN SOM KAN ÄGA NÅGON ANNAN - ÄVEN OM "OTRYGG - UNDVIKANDE ANKNYTNINGS" PERSONER TROR DET Aka CHEATER KLUBBER (dom projecerar sin Tillits problematik på andra - Och känner att dom har äganderätt till andra personer?) = Narcissist crazy varnings flagga! HAR ALDRIG HAFT SVARTSJUKE PROBLEMATIK - VILL INTE ANDRA UMGÅS MED MIG - Helt ok, umgås med mig själv eller andra som jag gillar... (Kommer med Hake, som jag ALDRIG kommer att utsätta mig för igen...) Äggstocks'Trapping - Kan inte påstå att jag gillar det...



Av Mikael - 6 september 2016 18:32

Lycka till med framtida hunger och väderförstörelse...


– I Spanien och Portugal har det hela sommaren varit mellan två och åtta grader varmare än normalt. Troligen är det El Niño som påverkar. Den är ovanligt kraftig i år, det kan vara den kraftigaste på 50 år, säger Jannicke Geitskaret.

Orkansäsongen påverkar Sverige

Även om El Niño påverkar extra mycket i år, så visar statistik att nästan alla år under 2000-talet har varit varma. 14 av de 15 varmaste åren som uppmätts globalt har inträffat under 2000-talet.

– Och den utvecklingen lär fortsätta i år, säger Jannicke Geitskaret.

Att södra Europa har varmt och torrt på sommaren är normalt, men det som sticker ut nu är att det är så sent på säsongen, säger hon.

Även i stora delar av Sverige har ju vädret varit varmt i början av september – kommer det att fortsätta?

– Det svårare att förutsäga hur det blir i Sverige. Nu börjar orkansäsongen i USA och då kan resterna av orkaner dra in över oss. Men om de i stället går norr om Skandinavien så får vi in värme i stället.


http://www.svt.se/nyheter/utrikes/varmeboljan-pressar-sydeuropa


...

Av Mikael - 6 september 2016 18:28

Tvillingarna (22 maj - 21 juni)

I en aktuell angelägenhet av kontroversiell natur råder tecknen dig att hålla fast vid dina planer och låta andra få begå misstagen!


Skorpionen (24 oktober - 22 november)

Tecknen råder dig att bevaka vissa intressen - någon berömmer sig av att ha presterat något som du själv gjort.


http://www.metro.se/lasarhornan/dagens-horoskop-tisdag-6-september/EVHpie!JimgqtcAacd6/


Man måste läsa dom på rätt sätt     

Av Mikael - 6 september 2016 18:20


– Det är män. Det är män och det är män och det är äldre män, säger Anders Wernesten, på Svenska Livräddningssällskapet, när han sammanfattar sommarens drunkningar.

I början av augusti hittades en cykel och kläder vid strandkanten på en camping i norra Sverige. Strax senare hittades en 63-årig man i vattnet. Trots upplivningsförsök gick mannens liv inte att rädda. Fler män i 60-årsåldern finns bland de 16 personer som drunknade i augusti. 13 var män och 3 var kvinnor.

Man är stålmannen

–– ADVERTISEMENT ––

Av sommarens totalt 56 drunknade var 49 stycken män.

– Hade män betett sig vid vatten som kvinnor gör så hade vi inte haft mer än 30–40 drunkningar per år, säger Anders Wernesten.

Det handlar ofta om män som överskattar sina simkunskaper, om män som struntar i flytväst och om män som dricker alkohol till havs.


http://www.metro.se/nyheter/nara-nio-av-tio-drunknade-ar-man/Hdzpif!tDFZwsWlVvERIz2hsW3mQQ/

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards