Alla inlägg den 6 maj 2016

Av Mikael - 6 maj 2016 11:50

Religiösa Terrorister: http://www.so-rummet.se/kategorier/historia/medeltiden/korstagen Vilket vi har gott om. Dom tror bara på egen framgång och välfärd. Extra kort existence...


Att Lutherdom har KÖPT svensk befolkning som luder, och monopoliserat protestatiskt kristen religion lokalt. Kan inte påstå att jag gillar historia. Extra för att han var ?KVINNOHATARE/ANTISEMIT?! FÖR MIG SÅ VAR HAN EN TOKIG BITTER *Cencur*...


Italiano man kirrade 1930tals modet ju...



Kungens ARTILERI pluton kirrade HÄLSNING, uppgraderad Guderian Panzer HEJ *Slacker vift till trupper" dög inte! SMÄLLA HATTEN AV GRANNEN ÄR MODELLEN!


Han har glömt svärdet i hand   


 

...

Av Mikael - 6 maj 2016 11:47


En djupgående resa genom Sveriges demokratiseringsprocess som raskt tar avstamp vid 1809-års regeringsform och avslutar med en analys av de nyfascistiska åsikter som paradoxalt nog växt fram under demokratiseringsprocessen.



Av Mikael - 6 maj 2016 11:43

 


Jagar bort dom med =>



  


Nåja... https://www.marxists.org/svenska/mattick/1947/bolsjevism-stalinism.htm


Brrr till plan ekonomi *Slänger på mig FBI KLÄNNINGEN FÖR ATT SKrÄÄMMA BORT DOM   

Av Mikael - 6 maj 2016 11:35

Jag är en Minnes SAVANT, Empat, EQ-GENI osv...    WALKING DATABAS för mina afterlife prinsessor =>


Gudinnorna
Hemmets gudinnor var stammodern, Máttaráhkká, och hennes tre döttrar: Sáráhkká, Uksáhkká och Juoksáhkká. De levde med människorna i kåtan. Gudinnorna hade viktiga uppgifter vid havandeskap och förlossning. Máttaráhkká fick barnets själ från Rádienáhttje och gav det vidare till Sáráhkká, som placerade det i moderlivet.

  • Sáráhkká beskyddade kvinnorna under havandeskapet och hjälpte till vid förlossningen. Hon skyddade även renkorna under kalvningen. Sáráhkká var den mest älskade av alla gudinnorna och dyrkades av både män och kvinnor. Hon var hemmets beskyddarinna och bodde i eldstaden.
  • Till Juoksáhkká offrade man om man ville ha en son. Man trodde nämligen att alla foster från början var flickor. Juoksáhkká bodde längst inne i kåtan, där trumman och jaktvapnen förvarades.
  • Uksáhkká tog emot barnet vid födelsen och skyddade barnet, när det tog sina första steg, så att det inte föll och slog sig. Hon bodde under kåtans dörr och skyddade människorna när de gick in eller ut.

http://www.samer.se/1140


En Tam fasa FÖR Prästskapet lol. TRolleri schaman special, som lajjar med solsystemet och planeten på Vårt sätt. Är bara ett faktum, som jag aldrig riktigt brytt mig om att ens tänka på, eftersom det är så integrerat med mig. Precis som HJÄRNAN ÄR = Man går inte åch säger till alla att man har HJÄRNA? eller är det ett måste åxå?


Har blivit lika förvånad att "vi kör så öppet nu" även om många säkerligen tar för givet att JAG ÄR HELT TOKIG = VILKET ÄR FINE BY ME = BRY DIG INTE OM MIG TACK = FÅTT KÄRLEK SÅ DET RÄCKER *YOUR WAY* Hela livet.


Av Mikael - 6 maj 2016 11:19

http://www.debok.net/sprak/2014/09/Vad-ar-Social-Identity-Theory.html


social identitet teori är en teori som syftar till att förklara hur det är att människor utvecklar en känsla av medlemskap och tillhörighet i vissa grupper, och hur mekaniken i tvärpolitiska diskriminering arbete. Denna teori inom psykologin spelar en viktig roll i studiet av socialpsykologi. Alla från idrottsintresserade studenter i eliten högskolor påverkas i viss grad av social identitet teori, och denna teori förklarar hur tvärpolitiska konkurrens och diskriminering kan bli så ond att folk kommer att köras till fungerar lika extrema som mord eller främjande av lagstiftning som är syftar till att marginalisera medlemmar av andra grupper, såsom Jim Crow lagarna i den amerikanska södern.


Flera sammankopplade mekanismer i arbetet med social identitet teori. Den centrala idén är att människor tenderar att söka ---> gruppmedlemskap som en bekräftelse av självförtroende,  <--- men att medlemskap i en grupp ---> inte räcker  <---för att bygga en bejaka självkänsla. Att känna mer självförtroende, folk måste tro att de är i rätt grupp, vilket skapar behov av en positiv skillnad från andra grupper.


ATT FÅ TVINGA IN SIG I EN GRUPP SOM HAR GETT UPP, FÖRKLARAR SIG SJÄLVFÖRVERKADE SOM INDIVIDER. ANVÄNDER MILITÄR BASIC TRAINING OCH HÄRSKARE TEKNIK RETORIK FÖR ATT BETINGA KUNSKAP, FÖR FÖRMODAT PERMANENT HJÄRNSKADADE.


Som egentligen är UTFORMAT för EXTROVERTER och BRIST PÅ SOCIAL GRÄNSSÄTTNING EMOT ANDRA, samt BRISTANDE KUNSKAP I HUR MAN MOTIVERAR SIG ATT PLANERA FÖR ETT MARATON DÄR MAN ÄR SJÄLVSTÄNDIG TILLSAMMANS!


ALLA ÄR HYPOKONDRIKER (Vill ju inte störa fina läkaren), POLIS SKALL MAN OROA SIG FÖR I 10ÅR, för dom kan man ju inte lita på (underminera demokratisk samhällsbild) OSV... DOM ÄR ROCK'n'ROLL på att LÄRA UT TOTAL FAKKING IDIOTI PÅ ICE ICE BABY LAND!


ATT LÄRA UT FOLK ATT ACCEPTERA UPPGIVENHET! SAMT TVINGA IN FOLK I *PISS-MILJÖER* Och bara låssas som att det är ok. VAD SKA MAN SÄGA = JAG ÄR JU EN IDIOT SOM KLAGAR!


HUR GÅR DET MED SESAM-BLODSMITTA OCH KÖNS SMITTA, SAMT SÅRBARHET FOR INFEKTIONER ALL pga NEDSATTA IMMUNFÖRSVAR PGA STRESS OCH HOPPLÖSHET???


NEDBRYTNING MED ATT TVINGA PÅ DAGIS RUTINER?



Alkohol, droger och hjärnan beskriver framsteg inom hjärnforskningen som gjort det möjligt att bättre förstå alkohol- och drogproblem. Boken är skriven från författarens perspektiv som läkare och forskare och visar hur vetenskapens framsteg pekar ut vägar mot empatisk, rationell behandling som alternativ till moraliserande attityder och vårdideologiska strider.


https://www.nok.se/Akademisk/Titlar/Popularpsykologi/Psykologi--samhalle/Alkohol-droger-och-hjarnan1/


HUR GÅR DET MED PARTI REKRYTERINGEN?? MAN KANSKE SKULLE VARA KONSTRUKTIV EMOT KVINNORNA ISTÄLLET OCH VÄLJA FEMINISTISKT INITIATIV ISTÄLLET???


PGA HOCKEY WM MOSCOW   


Dom kan maschera utan HUVA   


Av Mikael - 6 maj 2016 11:01



https://www.youtube.com/channel/UCsPJh8zBA5iyhcxMBMMwfUw



  

http://allauppsatser.se/om/Akustisk%20spektroskopi/ Vad spelar det för roll att vissa ljud är störande när det gäller fokus... När man är superclever endå...

https://www.youtube.com/results?search_query=adaptation+to+different+enviroments+



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards