Alla inlägg den 6 maj 2016

...

Av Mikael - 6 maj 2016 10:54

Av Mikael - 6 maj 2016 10:41

Som för ut svensk valuta = total värde för lust. Vad ska vi göra härnäst. Sälja horor gratis till UTLANDET. TYCKER MAN SKA DRA IN MEDBORGARSKAP PÅ DRÄGGET! (skev jag det högt) tillsammans med IDIOT INKASSOBOLAG OCH SMS LÅNE BANKER!


TRYCK IN BIO-SLAGGET I KONTEINERFARTYD AUTOMATSTYRT = SEND VÄSTER UT FÖR FLOTTA ATT TORPED TRÄNA PÅ?!


ENDA DOM GÖR ÄR ATT FÖRSTÖRA NATIONAL EKONOMI! Samt framställer svensk korkskalle på ett Cynisk sätt. SERIÖST! KOLLA REKLAMEN SOM DOM HAR FÖR ER... SNACKA OM LÅG OCH FÖRNEDRADE där dom tar för givet att NI ÄR IDIOTER SOM MAN KAN LURA HUR ENKELT SOM HELST! VILKET STÄMMER PGA NOLL RIKTAD KUNSKAP OM HUR SKITEN FUNKAR?

Av Mikael - 6 maj 2016 10:33


Dom som klagar = VIDRIGA! DET ÄR VIKTIGARE ATT UNGAR SVÄLTER... SÅ ATT DERAS MENINGSLÖSA TOMMA TILLVARO INTE STÖRS AV NORMALA BIOLOGISKA SAKER... JAG KALLAR DOM FÖR BIO-SLAGG!   



      

Av Mikael - 6 maj 2016 10:14

https://www.youtube.com/results?search_query=social+experiment


https://www.youtube.com/results?search_query=attachment+theory


https://www.youtube.com/results?search_query=social+interacting



https://www.youtube.com/results?search_query=communication+skills


https://youtu.be/5X7fKZTmZa4


https://youtu.be/CBezq1fFUEA Addaption to habitat, climat, social soroundings osv...


Osv...


Sen den lustiga 2benta varelsen med 2 tetra-mjölk pack framtill     = Dom är hysteriskt lustiga, med sina egenheter. Trist att så många går sönder och är mer el mindre ur funktion på en massa hemska sätt.


Rymdskäpp <--- rättstavat, och leksaker i all ära. Men vafan, tappar intresset för dom ganska så snabbt, om det finns latjo umgänge...


Socialt katastrofalt umgänge mellan män och kvinnor i A-typiska RAGG miljöer är lustigt att se, PGA "MEDVETEN kunskapsFörlust av Mänsklig kommunikation "kropps språk, samt ALLMÄNT UTBREDD EMPATI OCH INLEVELSE FÖRLUST = SÅ ÄR Ofarliga KATASTROFEN OFTA ett faktum. Som att se 2 personer med olika verbal språk försöka få till det... Kan du beskriva vägen till New YourK   



Istället för att fråga var Kvinnor GILLAR = Så är Männen hjälpsamma emot varandra och Uppskattar/hittar på vilker som fungerar bäst i social interaktion med motsatta könet... ATT DET ÄR HELT FEL = BRYR DOM SIG JU INTE OM = POLAREN HAR JU SAGT DET   


Men som SAGT. STORLEKEN ÄR VÄLDANS VIKTIG FÖR KVINNOR = SLUTA LJUG!!!   


DOM GILLAR INTE BELGIAN BLUE KROPPAR. UTAN DAVID BECKHAM/ZLATAN KROPPAR OFTAST = BEHÖVER INTE LIGGA OCH GEJ-PRESSA PÅ GYMMET OM DU INTE ÄR EN IDROTTSMAN!


Stor kram till =>



Tjejerna tycker du är ett ligg   samt glada at du är en fantastisk fotbollsspelare alla gånger. RÄCKER INTE ATT BARA HA KROPP OCH INGEN HJÄRNA! Fotbolls spelare på den nivån = EQ geni alla gånger   = estetisk konstnär som kan förutse rörelse mönster innan det har hänt. Är säkert lätt att snacka Astrofysik med han på rätt sätt. (samlar ihop bollar för o bygga solsystem   )

Av Mikael - 6 maj 2016 07:27

Människa har kommit så lågnt i sin utväckling att, ALLT HANDLAR FORTFARANDE OM ATT KNULLA SÅ MYCKET DU KAN. KOLLA PÅ TERROR (av alla former) TYPS MÅLSÄTTNING = FÅ VARA MED I afterlife ROME ORGIE!??? VAD MAN SKA SÄGA OM DET...


http://www.metro.se/metro-debatt/taxibranschen-ska-motverka-sexkop-inte-agera-hallickar/EVHpec!YR1Uv103iGYU2/


Sorry men vi cancel dom flesta på löpande band. Det ljugs så att dom slår knut på sig själva. MEN VARSEGOD...


Är i MOMENT 88 = VET INTE HUR JAG SKA UNDGÅ ATT DRABBAS AV ALLA DOM JAG INTE VILL VARA PÅVERKAD AV.


Tips till damerna = TA MED EN STRAPON! MÄN = BRISTVARA I HEAVEN!   = TRAGISKT NOG SÅ ÄR DET INGET SKÄMT.


Snygga, snälla och omtänksamma PORRSTJÄRNE MÄN = Hög Prioriterade lol...



Snäll och hjälpsam till damerna RÄCKER GANSKA LÅNGT. ALLT ANNAT TRAMS OCH REGLER DOM KIRRAR FÖR SIG SJÄLVA = KAN KASTA I PAPPERSKORGEN... Testament hit o dit. Tryck ner i retur automat...



Försöker inte vara tjaskig... Informativ Pragmatisk way... DNA KOD = ENDA BOK FÖR VETT SOM MAN BEHÖVER! OAVSETT VAD ATEIST RELIGIÖSA SÄGER ÅXÅ...

Av Mikael - 6 maj 2016 07:15

Blir så trött... Journalister som är ivriga och politiker som är som dom är...   


- Man skjuter för säkerhets skull, man vet ju aldrig hur skadat djuret egentligen är, säger eftersöksjägaren Markus Olsson. Han har som uppgift att söka upp och ”avsluta eftersöket” av trafikskadade vilda djur som försöker komma undan och gömma sig i skogen.


http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/316388?programid=3381


2 gån ger nu så dök en väldans klok tanke grej för egen del, glömde bort på 2 meter gådda... Behöver åxå nödskjutas lol.


Men stockholms KOMMUNISTERNA   Är tydligen bäst nu på miljö. KRÄVS ATT KÄRNKRAFT SKA LÄGGAS NED. MEEEEEEEEEEEERA BRUNKOL??? OCH PLANTAGE SLAVAR (SÅ DET BLIR FLER KOMMUNISTER AUTOMATISKA???)


Idag med PRIVAT MARKNADS CIRKULÄR EKONOMI GLOBALT I SIN BEGYNNELSE TILLSAMMANS MED AUTOMATISERING MED TEKNIK OCH ROBOTAR = POLITIKER BÖRJAR BLI OBSOLETE MED SINA STENÅLDERS IDEOLOGIER. DESPERATA? TROR INTE DOM HAR FATTAT ATT DOM ÄR FÖRLEGADE AUTOMATISKT DOM STACKARNA!


JOAKIM VON ANKA BANKIRERNA ÄR OBSOLETA ÅXÅ, PGA ATT VI FÖRÄNDRAR VÄRDEKAPITALET SÅ DET INTE TÄCKER DERAS GULD OCH PAPPER.


VET INTE OM JAG FICK IN DET HÄR PÅ FACEBOOK, INNAN JAG VART TVUNGEN ATT LADDA NER ETT VIRUS MEDVETET FÖR ATT FÅ LOGGA IN???


ÄR SÅ TRÖTT PÅ GAMLA VRAK SOM LEVER I DET FÖRGÅGNA. FATTAR INTE VARFÖR JOURNALISTER ENS BRYR SIG OM POLITIKERNA OCH DERAS FÖRBRYTAR OCH IDIOTI VERKSAMHET! IGNORERA TILL 2018 OCH VÄLJ NYTT! Beroende på hur det går, så är mina alternativ = DÖDSHJÄLP lol (total led på galenskap och en deffekt BIOLOGISK ART, vill vara nått annat nu), FLYTTA TILL ANNAT LAND, FLYTTA +75mil här ifrån, m.m... 

Av Mikael - 6 maj 2016 02:58

Om det nu är 2 helt vitt skilda saker. Men om det stämmer överens med en praktiskta beteende, så är det väl mer troligt att man har fått ihop det. Faktiskt så är Lögner noll farliga om dom inte omsätts i praktiskt handling av andra.





Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards